31 juli 2009

Mm


Den tar jag!

Rastplats utanför karlshamn.


Finns inte äns en bänk här!

Äntligen helg!


Det känns som jag jobbar hela tiden men så är inte fallet. Men när man väl jobbar är det rätt många bollar i luften man måste ha hela tiden. Fast nu är jag ledig fram till måndag så det ser jag fram emot.
När T vaknat och vi packat ihop och så går bilen mot blekinge och T:s mormor. Hon bor lite off i en röd stuga men stor tomt. Tror Jolin kommer uppskatta att springa runt där. Det brukar finnas jättemånga grodor på tomten som vi ska gosa med. Ska sova över där inatt sen hälsar vi på hos T:s farmor på hemvägen. Söndagen får vi se vad den bjuder på, hade varit skönt att åka till havet nångång till innan det är försent.

30 juli 2009

Men jag har bara, regn hos mig.


Har lite rast på jobbet. Ser så trist ut när man tittar ut. Imorgon ska vi åka och hälsa på hos t.s mormor. Ska bli skönt att åka iväg lite. Igår tittade vi på gran torino som clint eastwood gjort och spelar huvudrollen i. Hade inga förväntningar och t ville inte se eftersom clint var med. Båda blev glatt överraskade. Den var rätt seg eg men den höll ändå intresset uppe hela tiden. Kan varmt rekommendera den iaf. Nu börjar det lukta mat här så det är bäst att röra på sig.

29 juli 2009

Va skönt!



Jag sov ända till 9:00 idag! Vet inte hur många år sen det hände. Även om det inte är jag som ska upp tidigt så brukar jag inte sova så länge. Dock la jag mig vid 00:00 för jag fastnade i en dokumentär. "Jag vill inte leva detta livet" hette den. Handlade om ungdomar med drogproblem. En kompis hade hoppat från en bro i Göteborg så fick man följa hans kompisar efterråt. Den var väldigt gripande och otäck.

Trailer för dukumentären.

Nu ska jag äta frukost.



28 juli 2009

Öh!?


6.15 är väl lite tidigt att klippa gräs?! Jag är ju ändå uppe men resten av huset sover ju. Fast inte länge till antar jag.

27 juli 2009

Skön dag idag.

Idag fick jag ett spontanryck och föreslog för familjen att vi skulle åka till Skånes djurpark. T var inte helt på från början men gav med sig. Vädret var på topp, fick några stänk men annars uppehåll. Dom hade byggt om lite på barnens zoo så nu kunde man gå in med barnvagn (ett måste). Man fick klappa massa djur med, kalvar, marsvin, kaniner, får osv. Riktigt trevligt. Barnen höll sina humör uppe vilket gjorde att föräldrarna följde samma spår. En toppendag helt enkelt!

Sen måste jag tacka A-C och S för det helt oväntade kortet jag fick. Det satt på kylskåpet och jag upptäckte det idag. Var ett recept på en soppa och det stod på franska på det. Undrade varför T hade satt upp ett franskt recept på kylen men sen sa hon att det var ett kort till mig. Blev jätteglad för kortet iaf, tack igen! Längesen vi sågs!

Avslutar med en låt som gått varm i lurarna på väg till jobbet. Skulle kunna ha den på repeat i flera timmar. Så skön känsla i den och bra vocals :)


26 juli 2009

Ledigt.

Märker att jag inte har skrivit på några dagar men det är bara för att jag har jobbat en massa. I stort sett jobbat och sovit fre-sön. Blir ju extra jobbigt med vikarier och så med. Dock fick jag höra en rolig sak på jobbet. Satt med en tant som pussade mig på pannan, då säger en gubbe "som man sa på den gamla tiden, gamla katter lapar också mjölk". Fan vad jag skrattade då :D

Det märks iaf att man är igång med jobbandet. Hinner knappt göra något roligt direkt. Vi funderar väl på att åka till köpenhamn i slutet av nästa vecka. Fick ju tillbaka pengar från SJ eftersom vi blev så försenade från Västerås men jag fick bara ett presentkort så jag måste använda pengarna till tågbiljett. Lite surt men då tänkte vi ta tåget över sundet så blir det gratis. Rätt bra faktiskt.

Börjat läsa "Dead until dark" av Charlaine Harris. Tv-serien True Blood baseras ju på hennes böcker. Man känner igen väldigt mycket av serien i boken men den är ändå rätt kul att läsa.

Dags att spela lite!

23 juli 2009

Härlig dag.

Dags att summera dagen lite mera. Jag tittade lite på intervjuer som Per Sinding-Larsen gjort med Lykke Li imorse. Smått intressant faktiskt. Det som var lite kul var att vi stötte ihop med Per på Folkets Park. Tyckte det var ett roligt sammanträffande.
Tropikariet var rätt kul. Många olika slags ormar och roliga apor. Det som är lite speciellt är att papegojan från "Pippi på de sju haven" bor där nuförtiden. Dock sa den aldrig "eller ska jag sätta kniven i dig?" eller ens "goddag goddag". Lite kul iaf att jag sett den på riktigt!
Jolin fick åka många karuseller. Hon ville åka det stora pariserhjulet som ska vara det största i hela nordeuropa så ni kan ju tänka vad högt det är. Hon fick inte det utan jag åkte med henne i "Masken". Riktigt kul tyckte jag det var iaf.
Var en sväng hem till en av T:s kompisar. Jättemysig lgh i gammal stil. Låg bra till med och jättefin innergård. Märktes inte att man var mitt inne i Malmö. Dock vill jag ändå inte bo i Malmö fast Folkets Park gjorde att man blev lite sugen iaf. :)

På hemvägen stannade vi till en sväng på ILVA. Dom har så mycket fina saker där men tuvärr är det rätt dyrt. Men nångång vill jag ha en fin soffa därifrån och kanske några hyllor. T.o.m deras rea på typ 50% var mer än vad man var villig att ge. %50% på rean hade kanske varit mer lagom :) .

Kan verkligen rekommendera Espresso house Mocha Frapino. Typ kaffemilkshake. Ljuvligt gott i värmen!

Sängen kallar, min tur att stiga upp imorgon. Måste städa till lite här. Fattar inte att vi är så duktiga på att stöka ner. Man kan inte skylla allt på barnen :)

Fika!


Varit inne så malmö folkets park hela fm. Varit riktigt härligt. Har nu hamnat på Ilva och så hade dom ett espresso house så jag blev tvungen att fika lite. Nu springer Jolin iväg. Skriver mer sen.

22 juli 2009

Min middag.


Två äpplen och ett stort glas vatten. Håller man sig nog inte så länge på. Dock vankas det pytt i panna här till kvällsmat så det slinker nog ner lite av den. Senaste dagarna i lund har varit bra. Har knappt hunnit göra så mycket som man vill plus att det inte varit väder för det direkt heller. Imorgon funderar vi på att åka till folkets park i malmö. Jag har aldrig varit där så det ska bli intressant. Hoppas på uppehåll, annars får vi hitta på något annat. Nu är rasten slut!

På väg till paris.


Jolin kör mig till paris. Ska bli rätt trevligt att åka dit. Vi ska åka massa karuseller! Kul! :) ikväll ska jag jobba igen, ska nog gå bra. Nu är vi framme, hoppa av! Stränga order :)

21 juli 2009

Horra!


Den här har jag haft på huvudet hela dagen. Dejlig chokoläde lixom! :)

20 juli 2009

Oh my!

Nu har vi landat i Lund och ska vara här till lördag. Ska bli rätt trevligt tror jag. Dock kommer jag ju jobba vissa dagar men nått annat ska vi väl hinna med också.

Jobbat min första dag idag och kan säga att jag var helt slut i fötterna när jag kom hem. Hann inte sitta en endaste sekund. Självklart fick jag jobba med en sommarvikarie som jobbade sin första dag idag. På det fick jag i uppdrag att samla ihop pengar till fotvård. Människan jag skulle prata med var på möte och fotvårdaren ringde stup i kvarten och ville ha pengar. Lite jobbigt. Dock var det kul att träffa några som hade tänkt på mig under veckorna. Sånt värmer.

Nu ska jag sova, min sovmorgon imorgon men vi tog ju med tvättkorgen hit för vi har tvättid imorgon 7:00. Antar att jag måste upp och hjälpa till då.

God natt!

19 juli 2009

You sexy mf!


Skulle varit hemma vid det här laget men tåget är över 2 timmar försenat så vi får se när vi kommer hem. Fanns inga sittplatser till oss så vi sitter i bistron och mår illa. X2000 är ingen höjdare. Tyckte vi kunde ta en rolig bild i brist på annat. :)

Det blev en Jansson!


Igår var vi på bröllop och det var riktigt trevligt och lyckat. Vi i familjen sjung en liten sång och jag tror den blev uppskattad. Vädret var på topp, tror jag hann bränna mig lite i pannan tom. Maten var god för att inte tala om tårtan. Det var nog den godaste tårta jag ätit någonsin. Var lite vit choklad och nått annat mums i den. Grattis igen syster, det blev en Jansson! :)

Idag ska vi pallra oss hemmåt. Ska försöka läsa lite mer denna gången. Tyckte det var lite jobbigt att läsa på X2000, gungade lite otäckt.

Nu ska jag brygga mig en stor skåne rost. Man måste ha med sig eget kaffe hit, Gevalia funkar ju inte :)

18 juli 2009

Skönt och stressigt!


Sov riktigt gott inatt trots att vi sov på madrasser på golvet. Inget barn som ville ha välling eller någon som var ledsen. Dock saknade man lite gos på morgonen. Låg och drog oss över en timme iaf, skönt att kunna ta det lugnt.

För tillfället börjar det dra ihop sig till bröllop. Känns som alla springer runt här som yra höns. Man börjar nästan bli lite pirrig också inför vad som komma skall. Är ändå en speciell dag idag. Väntar bara på att duschen ska bli ledig så är det min tur att göra mig vacker. Om det nu går :)

Hade tydligen gått bra med Jack inatt. Hade vaknat en gång och sen sovit till 6:15. Det gör han bannemej inte hemma. Hoppas det håller i sig när vi kommer hem sen :) Dock börjar jag ju jobba på måndag så det blir väl T som får ta vissa mornar. Det som är skönt är att vi ska bo i Lund hela nästa vecka så jag inte får så långt till jobbet. Ska bli kul att få känna av hur det kommer vara att bo i Lund. För nångång ska vi dit iaf!

Nu kom T så nu är det min tur.

17 juli 2009

Gött!



Efter vi fikade klart gick vi till Jensens och käkade kvällsmat. Satan va gott! Vet inte om jag har varit så mätt innan som jag var någonsin. Jag åt en fet meny med förrätt, varmrätt och efterrätt. Kan rekommendera ett besök där iaf.

Efter det gick jag och shoppade lite t-shirts på New Yorker. Gillar verkligen stilen på kläderna dom har. Hittade några roliga som T tyckte var fåniga men det struntar jag i! :)

Kvällen har vi spenderat med lite förberedelser inför bröllopet imorgon. Ska bli skojigt. Nu väntar madrasserna på golvet! Sova utan några barn som ska upp tidigt. Skönt men samtidigt saknar man den obligatoriska kram och pussen på kvällen. Får krama och pussa T extra mycket idag då.

Framme!


Sitter vid teatercaféet i gräset på en matta och njuter av en latte. Vädret är toppen och sällskapet gott. Resan upp gick bra ändå. Segt bara att det var lika lång vid från hässleholm-norrköping som norrköping-västerås. Nåja. Njuta!

Skånetrafiken die!


Jahapp, tåget försenat så jag hoppas vi hinner med tåget till västerås. Humöret är inte på topp än. Dom har ändrat spår 3 gånger också. Vi älskar skånetrafiken!

16 juli 2009

Lirar lite.


Hemma hos t.s syster. Lämnat instruktioner för jack och så fastnade vi lite framför ps3.an. :) lirade lite guitar hero metallica så nu har jag ont i handleden. :) ska snart hem och sova. Ser fram emot morgondagen. God natt!

Mums!


Sitter i lund och ska äta lite thai. Jolin är med mormor och morfar till havet. Början på våran barnledighet. :)

15 juli 2009

Slutet gott allting gott?



Såg precis klart på Harper´s Island. Var riktigt spännande in i slutet men jag känner ändå att jag blev lite besviken på det. Vet inte varför. Hoppas verkligen inte dom ska förstöra allt och göra flera säsonger bara för att en serie är poppis. Titta bara på Prison break och Lost. Skulle ha slutat för längesen tycker jag.

Har haft en wunderbar eftermiddag vid Finjasjön. Var riktigt blåsigt och regnet hängde i luften men det måste ha varit vårt sällskap som gjorde att solen daskade bort all blåst och moln och sken gott på oss. Tack så mycket vänner! Ses väl snart i Boda Borg? :)

Imorgon blir det Lund och antagligen ett dopp i havet. Jag och T ska ju på min systers bröllop och tar tåget på Fredag till Västerås medans barnen ska vara hos m&m plus T:s syster. Ska bli riktigt skönt att vara ensamma på tåget flera timmar. Antagligen kommer vi bara sitta med varsin bok och knappt prata med varandra men ska bli skönt att slippa bli avbruten i sitt läsande. Kanske pratar vi lite med varandra ändå, vem vet :) Min Mons Kallentoft lär inte räcka hela resan fram och tillbaka men jag vet inte alls vad jag ska läsa efter den. Några bra tips?

Inte min sovmorgon imorgon=schlafen now!

Svettigt värre.

Idag är det riktigt kvavt och svettigt. Jobbigt när det är så tycker jag. På em ska vi till Finjasjön och grilla lite med mina gamla arbetskamrater. Ska bli riktigt trevligt. Svärföräldrarna var också sugna på att grilla så dom kommer dom med. Kul!

Kan fortfarande rekommendera "Harper´s Island". Har bara några avsnitt kvar och man sitter som på nålar nästan hela tiden. Ok ibland är den lite ologisk men bortser man från det så är det riktigt spännande. Vem är mördaren eg? Ikväll hoppas jag får svaret på det.

Nu ska det lagas mat till alla. T är hos frillan så det ska bli spännande och se hur hon ser ut när hon kommer tillbaka.

14 juli 2009

Haha!



hahaha! Hittade en rolig sida med massa roliga kort. http://awkwardfamilyphotos.com/ Många härliga skratt får man :)

Läslust.


Håller på och läser denna underbara bok. Svårt att lägga ifrån sig den. Lite jobbigt att jag har så mycket att titta på tv nu bara. Annars hade jag läst mer. Dagens i-problem. :)

13 juli 2009

Luktar ljuvlikt i köket.


T och Jolin var ute och plockade lite blåbär. Finns tydligen mycket här i skogarna. Dom fick inte med sig så mycket men det blev ändå till en paj. Fyllde ut med lite hallon, ska avnjuta pajjen nu med vaniljsås. Mm. :)

Det är varmt!


Varit hemma hos agneta och fikat. Hon hade pool så Jolin och jack doppade sig. Dock var det inte så varmt men Jolin ville bada länge iaf. Jag fick två nummer av leilas tidning av agneta. Skitsnällt! Nu har jag lite att läsa. :)

12 juli 2009

Wiho!


Var till netto och handlade lite. Fick 8 glas av tjejen i kassan. Jag inbillar mig att jag fick dom för att jag är så snygg! Lite självförtroendeboost måste man ge sig själv ibland. :) Hehe

Hallå där köp blåbär!


Jolin har plockat blåbär med emelia. Gott är det, syns det? :)

11 juli 2009

Åka tåg!


På familia har dom ett tåg som åker runt hela köpcentrumet. Det ville såklart Jolin åka. Jag åkte förra gången så nu var det t.s tur. Jätteglad för det var hon. ;)

Harper´s Island.



Jag måste bara rekommendera "Harper´s Island". Det går tydligen jättesent på tv4. Riktigt trist att en så bra serie antagligen missas av jättemånga. Man kan nog beskriva serien som "I know what you did last summer" fast fånigare. Låter kanske inte så bra men den är rätt spännande ändå. Jag är ju en sucker för tv-serier så denna ska vi nog se klart rätt snart.

Jag är iaf riktigt nöjd med mina klädinköp idag. Jag tog tre plagg, kom i dom (helt otroligt!) och sen var jag färdig. Klar på 5 minuter typ. Sånt gillar jag. Hatar när någon ska hjälpa en och det blir alltid för smått när dom tar fram något. Sen blir man svettig och irriterad. Nä, in och ut är min melodi :) Vet inte om det passar med gympaskor till men det struntar jag i!

Snart dags att sova, min tur att gå upp imorgon. Får se vad morgondagen har för något att bjuda på.

Min outfit.


Duger det här till ett bröllop?

Dressed for sucess.



Såhär fin är väl tanken att jag ska vara på Ullis bröllop, tror jag :) Dock lär det inte bli så. Ska iväg idag och kika på kläder till bröllopet. Blir väl att man kollar in Dressman och Kapp Ahl typ. Kom på igår att jag har massa skjortor som jag sett på gamla gubbar på stan. Klär jag mig som en gammal gubbe? Fast det är klart, är man över 30 börjar man bli lite gubbe. :)

Igår var jag inne till jobbet en sväng och lämnade in min ansökan om pappaledighet. Hade haft ett samtal med min chef innan som inte var så upplyftande så jag var lite nervös. Men det behövde jag inte vara visade det sig. Verkar som att det kommer lösa sig OCH att jag får jobba mina helger. Jättebra att få in lite extra pengar utan att ta ut dagar. Så det blir 4v jobba sen ledig aug-dec. Not bad, not bad at all!

Nu ska jag slänga i mig mat så åker vi till Dressman sen!

09 juli 2009

Hoppatofflor!!



Det här är äkta "hoppatofflor" enligt Jolin. Alltså "foppatofflor" :). Vi var på Hästveda marknad idag och Jolin fick ett par "hoppatofflor". Hon blev så glad så hon hoppade runt hela tiden :) . Annars var det som en marknad brukar vara. Massa fula t-shirts, munkar och kokosbollar. Det var rätt poppis med sånna spikmattor med. Skönt att det inte var så trångt att gå, brukar vara det annars när man är på marknad. Gick att gå med barnvagn utan problem. Skönt. Vädret var helt toppen med, sol, vind, på gränsen till regn. Haft en toppendag iaf.

Imorgon tänkte jag ta mig till jobbet en snabbis och se hur det blir med min föräldraledighet. Hoppas det ordnar till sig så man vet helt säkert hur det blir.

Nu ska jag kränga en kokosboll till :)

08 juli 2009

Snabbt gick det!



La in en annons på blocket runt 17:20 på att jag skänker bort våran tjock-tv. Trodde inte att det skulle vara någon som ringde men det tog väl 10 minuter kanske så ringde den första och ville ha den. Han kommer efter 20:00 och hämtar den.. hoppas jag. Efter det ringde telefonen hela tiden så vi fick lov att ta bort annonsen. Värst vad en tjock-tv kan vara poppis. Skönt att bli av med den och slippa bära den. Det var ett av kraven att jag skänker den, att jag inte ska bära den. Den väger väl bara 60kg eller nått :).

Idag har vi varit hos R och fikat. Riktigt skönt att komma hemifrån lite. Längesen vi träffade R också. Jolin hade bakat kokosbollar som hon bjöd oss på. Riktigt smarrigt. Var där några timmar och pratade lite. Riktigt trevligt. Dock bor hon på landet så det var väldigt många flugor och annat som surrade hela tiden. Hittade en fästing på Jolin med men den kröp bara på henne så den var bara att kasta bort. Hatar verkligen fästingar, tycker dom är så äckliga. Plus att dom kan vara riktigt farliga. Var en på mitt gamla jobb som blev biten och fick TBE. Han fick lov att sluta jobba för han blev så sjuk. Så jag har väldig respekt för dom.

Nu ska jag läsa lite i Nattfåk av Johan Theorin. Riktigt bra bok, rekommenderas.

07 juli 2009

Nu är den här!


Yep, nu står den på plats. Rätt himla stor men det är helt perfekt! Har dock inte hunnit titta så mycket. Jolin ville titta på sitt först. Men ikväll så blir det nog film iaf. Jag slapp bära upp tv.n med för dom var två stycken pustande ungdomar som släpade upp den 3 trappor upp. Ser inte fram emot att flytta sen. :) nu måste vi bara bli av med den gamla tv:n. Får se hur det går. Nu ska jag testa lite mer.

Oh happy day!

Igår var vi i Lund och köpte tv. Hela familjen plus T:s familj var med och kikade. Slutade med en 50" plasma. STOR! När vi väl skulle få in den i bilen så kom genast problemen. När kartongen stod på marken så var den upp till halva bagageutrymmet. Och tydligen var den tvungen att stå. Big no no mao. Så det fick bli hemkörning istället. Rätt skönt att slippa köra hem den med släp. Hade säkert ramlat med min tur. Så nångång mellan 10-14 kommer en gubbe med den. Får hjälpa till att bära upp den.

*RING RING*

vafan det ringer i telefonen, bäst jag svarar.

"hej det här var från media markt. Kommer om en timme med din tv"

WIHOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag är så fånig ibland men men haha! :P

Min lilla rockstar.


Lady gaga gå och lägg dig! :)

05 juli 2009

Haha


Ösregnar och dom försöker grilla. Va härligt. :)

Lyckliga familjen?


Alla vid varsin dator. Härligt. :)

04 juli 2009

Bränd!



Dock inte jag på bilden :)

Vi åkte med svärföräldrarna till Ängelholm och badade idag. Trodde vattnet skulle vara iskallt men det var nästan ljummet! Så det var inga problem att slänga sig i. SÅ skönt var det. Första doppet i havet för Jack också och han älskade det :) Jolin badade mest av alla iaf, hon gillar verkligen att bada. Smarta jag smörjde inte in mig så nu svider det skönt över axlarna. Men det var det värt :) Får se hur det går att sova inatt.

T fick jobb igår!!! Så himla kul för henne. Så om 5v börjar hon och jag ska vara hemma hela hösten. Känns lite läskigt men det ska bli himla kul med. Bara vi får en lgh snart så Jack kan börja på dagis till våren sen. Kollat lite på att köpa i Lund men det är ju hopplöst. Ska se om vi kanske ringer till Akelius och kollar om dom har något.

Nu ska jag snaska vidare på vårat snarre.

03 juli 2009

Lek med bläckpenna.


Såhär fin blir man när pappa inte är uppmärksam. :) hoppas det går bort i badkaret.

Home sweet home



Hemma igen! Känns riktigt skönt att vara hemma. Kom innanför dörren runt 00:30. Resan hem gick ändå skapligt. Hade gått ännu bättre om AC:n fungerat i bilen. Vems fel att den inte är lagad ska vi inte prata om här :) Vi stannade två gånger på hela vägen. Gjorde ett lite längre stopp vid Brahehus. Fin utsikt över Vättern där.

Vi somnade som stockar allihop men Jack ville upp vid 6:10 så det var väl bara att stiga upp då. T verkar ha fått lite känn av en migrän igen så hoppas hon piggnar på sig inför intervjuerna idag. Hoppas verkligen hon får ett jobb!

Snart öppnar ica och kylskåpet ekar tomt så det är bara att klä på barnen och åka och handla.

02 juli 2009

Brahehus.


Har stannat vid brahehus. Fin utsikt till visingsö. Inte så varmt heller. Barnen var så varma i bilen. Hoppas dom knoppar in sen.

Tacka vet jag hembränt!



Igår var jag på bio med alla barnen. Filmen börjar med att vara på engelska när vi skulle på den svenska. Blev många "men den skulle ju vara på svenska" i biosalongen. Hann väl gå 5 minuter iaf innan dom bytte språk. Efter drygt halva filmen stängdes den av och lamporna i taket tändes. Jaha, vad nu då? Antar att det var strömavbrott och reservelen gått på. Tog några minuter och sen gick filmen igång igen. Dessutom satt det några 12-åriga (gissar, frågade dom inte) killar framför mig som tyckte att man kunde låtsas sträcka sig bakot och råka tappa lite papper ner på golvet. Jag blev förbannad och kastade tillbaka pappret. Fast det kom såklart tillbaka igen. Förstår verkligen inte dagens ungdom, ingen respekt alls för någon annan. Tänk om jag skulle komma hem till dom och bara slänga papper på deras golv hursomhelst.
Allt detta till det hutlösa priset 95:-. Kan säga att jag inte direkt gillade filmen men det visste jag ju innan. Jolin var nog eg lite liten för den men hon sa att hon tyckte den var bra iaf.
Men jag förstår varför folk laddar hem filmer, slippa bli irriterad på folk som inte har vett och filmen på rätt språk. :) Aja, vad jag klagar men vafan! :)

Idag styr vi kosan hemmåt en dag tidigare än planerat. T ska på intervju igen så jag håller alla tummar jag kan på att hon får napp snart.

Nu ska Jack få lite mat.

01 juli 2009

Paj!


Hittade lite blåbär i mammas frys så självklart var jag tvungen att göra en paj. Ska bli gott till efterrätt sen. Har börjat städa undan här lite, har ju saker överallt i hela huset. Fattar inte att vi är så slarviga. Började titta lite på vad det kostar att köpa något i kävlinge. Priserna var rätt bra på radhus så vi får se vad som händer. Kävlinge är ju inte lund men samtidigt är det nästan omöjligt att få något i lund. Vi får se vad som sker. Inte så sugen att pendla långt i vinter. Är det så mycket förseningar på sommaren vill jag inte tänka på hur det blir i vinter. Nu ska jag göra fläskpannkaka.