31 augusti 2009

Börjar bli natt igen.

Jahaja, nu är det kväller igen. Har iaf diskat, tvättat och lagat mat 2 gånger idag. Det är ju iaf lite bra tycker jag själv. Imorgon blir det nog någon promenad iaf, kan inte vara inne hela tiden. Tänkte besöka mitt gamla jobb nångång denna veckan. Måste ju planera in så dom "roliga" jobbar.

Kollade True Blood idag, var helt ok. Sista avsnittet av säsongen går inte förrens om 2 veckor. Hur ska man stå ut? Får väl kanske kolla på Dexter istället. Knappt man "hinner" kolla på det, har så mycket för mig på kvällarna :)

Smakade min första riktigt Ben & Jerry idag. FAN va gott det var. Chocolate fudge brownie eller nått hette den. Massa choklad med bitar av seg chokladbrownie i. Kan ju inte bli bättre. Fast den är mastig så man behöver inte äta så mycket vilket är bra eftersom paketen inte är så stora.

Nåja, sova. Eller se Dexter....

Vaken!


Dags att göra något antar jag:)

GAAAAAH!

SÅ.........JÄVLA.............FET!!!!!!!!!!!!!!!

Frukost!


Jolin ville ha ljus igen och det tackar jag inte nej till. Just nu står hon framför tv:n och speglar sig. Jack är arg för han tappat sin macka på golvet. En vanlig måndagsmorgon. :)

30 augusti 2009

Hemma!


Den var ju lite kul :)

Nu har jag kommit hem efter en lång helg i Lund. Var lite kul att träffa alla på jobbet igen men det var lite jobbigt med. Nu ska jag inte dit förrens på lördag igen. Jolin och Svärfar kom iaf på en liten visit till jobbet idag. Jolin hade bakat chokladbollar som hon bjöd mig på, mumsigt! :) Lund börjar iaf kännas mer och mer som hemma. Hade glömt bort hur drygt det var att ta sig hem från jobbet med tåg och buss. Ska bli riktigt skönt att slippa det sen. Hann dock läsa lite i min bok så nu är den snart utläst. Det som är lite förvirrande är att man ser personerna framför sig när man läser boken men det händer inte alls samma saker i boken som serien. Så det blir lite förvirrat, men bra :) SOOKIE är bäst ändå :) Ser fram emot ett nytt avsnitt True blood imorgon. Trist att säsongen snart är slut i usa bara :(

Nåja, "klockan" ringer väl 5:20 som vanligt så jag måste sova nu.

Rast!


Detta blir min lektyr för denna rasten. Har 3 timmar att slå ihjäl så jag hoppas kunna sova lite med. Det suger att inte farmville inte finns till mobilen. Måste veta att mina växter inte dör! Nåja, vila!

29 augusti 2009

MMMmm


Första jobbedagen avslutat och jag känner mig ungefär som bebisen. Har iofs varit en lugn dag men det är alltid lite tröttsamt för huvudet. Sen fick jag ta hand om skit deluxe så jag mådde illa i en halvtimme. Men så är det ibland på jobbet :)

T ville ner på RIX Festival och se Ola men det är jag inte alls sugen på. Hade det varit något annan som var intressant att kolla på hade jag kanske velat men det var det inte. Jack sover redan och Jolin ska väl sova snart, hon har bara lite allt möjligt för sig innan hon har tid med det. Nu är det visst fotboll på tv.



Rast!


Det blir jag och sookeh till middag. Helt ok. Gått bra och jobba men det är rätt skönt att veta att det bara är idag och imorgon jag ska vara här. :)

Ja just det!


Skulle ju tänka med. Nu kommer jag nog försent. Får ligga på plattan. :)

28 augusti 2009

Jahaja

Kom på att jag bara druckit en kopp kaffe när jag skrev förra inlägget så det kanske var därför jag var arg :) Nu är det lugnt iaf. Fick ett ryck och bakade bagels. Hade ju ett jästpaket i kylen som bara inte kan ligga där. Formen på dom var inte så bra men smaken var det inget fel på. Ska testa att göra dom större nästa gång.

Då är det jobba två dagar som ligger framför mig. Ska bli helt ok trots allt. Men måste ta bilen senast 6:00 så det är väl dags att packa ihop sig nu redan. Ska bara fixa lite på Farmerville på Facebook. Fastnat i det :(

Skrota Fredagsmyset!!

Jack sov till 6 imorse utan att ha varit uppe inatt. Hoppas verkligen att det håller i sig. Fast det vet jag ju att det inte gör.
Idag är det Fredag! Wiho säger alla och särskilt alla barn som ska få Fredagsmys ikväll. Eftersom jag skulle åka och handla efter jag lämnat Jolin på dagis så frågade jag henne vad hon ville ha. "Ostbågar!". Ok va bra. Efter jag hämtat henne på dagis (efter mycket skrik eftersom hon var trött), gett henne mat så dröjer det 5 minuter innan det kommer: Pappa, jag inte jag få fredag fredagsmys? Nej, du har precis ätit mat och får vänta till ikväll. 2 minuter går. "Pappa, kan inte jag få fredag fredagsmys?" Nej, du får iaf vänta tills mamma kommer hem. *SKRIK, VRÅL, GRÅT*. Sen går det några minuter igen och samma procedur upprepar sig. Som tur var ringer T och Jolin får prata med henne. Hon gick med på att vänta tills mamma kommer hem iaf. Varit lugnt en stund nu men hon tycker att hon kan ta fram ostbågarna iaf för mamma kommer ju snart. Jaja, denna eviga tjatning. Vem är det som kommit på att det ska vara fredagsmys? Räcker det inte med lördagsgodis? För samma procedur brukar uppspela sig från lördagsmorgonen innan frukost. Jaja, jag är rätt trött idag så jag vet inte om det är det som spelar in att man inte orkar riktigt idag. Jag ska ju jobba helgen med, ser inte fram emot det direkt. Slipper iaf åka ner till Lund ikväll, tar bilen imorgonbitti sen kommer resten av familjen ner så sover vi över till söndag. Var tydligen något bagageloppis T ville på. Sen hörde jag på radion att det är Rix Festival i Lund imorgon så det vill säkert T på med ;).

Nu ska jag fixa makaroner till min ugnsbakade falukorv, orkar inte göra potatis till som det säkert ska vara eg.

27 augusti 2009

Skön eftermiddag.

Efter Jack sovit klart sin middagslur tog vi vårt pick och pack och åkte hem till Tony. Han hade ju blivit pappa så vi var rätt nyfikna hur bebisarna såg ut. Dom var jättesmå och jättesöta och låg och pep. Jolin tyckte det var spännande och ville ha en kattunge när hon fyllde år. Nja tyckte jag, är rätt skönt att vara utan när man fått smaka på det. Jack tyckte också det var jättekul men han ville mest kliva in i kartongen som katterna låg i och det fick han inte så då blev han lite arg :) Satt ute och fikade för det var fint väder ute. Riktigt kul att träffa Tony igen, blir inte så ofta man ses när man inte längre jobbar på samma ställe. Barnen var dock trötta och Tony höll på att arbeta på sin altan så besöket blev inte så långt som man ville. Men vi ska försöka ses snart igen, jag har ju all tid i världen iaf. Tog med mig Thaimat hem som ni vet. Riktigt smarrigt. Nu sover barnen så nu ska man väl bänka sig framför tv:n eller nått.

Kvällsmat!


Thai och öl. Gött.

Jaja

Nu är Jolin på dagis och Jack sover så nu har jag min tid. Brukar ju spendera den här tyvärr, finns ju vettigare saker att göra kanske.

Jag har en fin svart t-shirt på mig.. tihi...

MMM MHMMM MMMMM hihi MMMMM

Alltså jag hoppas verkligen verkligen inte att Jolin blir såhär när hon är fjortis.

26 augusti 2009

Skön kväll.

Eftermiddagen och kvällen har rullat på i lugnets tecken. Förutom att Jolin hällde och plockade i sina pärlor i burken flera gånger om fick jag hjälpa henne med sopborsten och ta upp det värsta. Imorgon kommer dammsugaren fram när hon är på dagis. Helt omöjligt att få upp alla pärlor med sopen. Ska hem en sväng till Tony imorgon. Var längesen jag var där och nu när han blivit pappa till 2 kattungar så lockar det ännu mer att åka dit.

Men nu ska jag se klart "A shot at love" med Tina, hon ska ju välja vem hon ska vara med! Spännande ju! NOT. Men jag fastnade iaf :(

Oh my!


Säger bara pärlor på hela golvet!.

Hujedamig.

Blev visst riktigt fint väder ute nu på em. Tänkte gå en sväng till Netto och handla lite billigt kaffe. Jack sover och Jolin kikar på Kalle Blomkvist.

Har iaf fixat lite fint i köket, nu är det bara resten av lgh som ska fixas till. Kom på att tvättmaskinen ska tömmas så det är väl bäst att fixa det då.

Mysigt.


Jolin undrade om vi inte kunde ha ljus till frukosten. Blev lite mysigt om man bortser från alla saker på bordet. :) ska försöka röja lite idag, ser inte klokt ut hemma. Så nu är inte folk välkomna hit igen. :) kaffe och true blood nu.

25 augusti 2009

Let´s go to bed.

Uj vad jag är trött. Inte blev man piggare av att titta på "Män som hatar kvinnor". Känns som jag är den enda som inte har sett den. Nu är den sedd och den var som jag trodde. Lite halvtradig med alla svenska skådespelare som finns. Saknades bara Persbrant typ. Halva boken saknades kändes det som så har man inte läst boken så ska man absolut göra det. Sen är ju nästa del bra mycket bättre än den första. Ska bli spännande och se hur den blir som film, även om jag inte kommer se den på bio.

Haft en bra eftermiddag med cykeltur in i byn. Jolin bröt inte ihop en enda gång, bara lite när hon skulle låsa fast cykeln för jag fick inte titta på när hon gjorde det. Inte ville hon ha hjälp heller. Men hon klarade det till slut iaf! Verkar bara tjall på sidorutan fram på förarsidan på bilen. Efter jag hämtat dom på dagis skulle jag "veva" upp rutan men inget hände när jag tryckte på knappen. Paniken infann sig lite för man kan ju inte lämna bilen med helt nerrullad ruta. Speciellt inte här då dom har slangat bilen två gånger. På något vis åkte rutan upp igen så nu vågar jag inte "veva" ner den igen. Så nu är det utan ac och kan inte rulla ner rutan. Toppen! :) Sen är det lite kasst att allt ska hänga på tekniken. Fungerar den inte så är det helt kört. Lite dåligt att man inte kan ha en akutspak ifall tekniken skulle fallera. Jaja, inget blir bättre av att klaga. Nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon igen. "Ringer" Jackklockan samma tid imorgon som idag så blir det innan 5:00. Känns extra tidigt nu när det fortfarande är mörkt och inte ljust som innan.

God natt.

Mission fail!

Gick med Jack och hämtade bilen och passade sammtidigt på att köpa pump och lämna böckerna. Så nu vet jag inte vad vi ska göra i em ;) . Kom tidigt till dagis (dom vill att man kommer lite tidigare nu iom att det är viktigare nu att barnen tvättarn händerna osv pga svininfluensan) och ser att M står där redan! Oh no! Får reda på av honom att barnen är i skogen och kommer snart. Jahaja. Blev tvungen att kallprata lite för jag känner att om det inte ska bli tysk och obekvämt så måste jag komma på något att prata om. Som tur var ringde hans mobil och barnen kom rätt snart. Såklart blev Jolin ledsen för vi skulle åka bilen hem, så jag får väl skylla mig själv antar jag.

Nu sover Jack och en kopp kaffe med bulle väntar. Jolin tjatar hela tiden att hon vill ha bulle så en ska hon väl kunna få.

Mission complete!

Idag fick T ta bilen till tåget för hon lyckades lufta cykeln när hon skulle pumpa den. Vilket betydde att vi fick gå till dagis. Jag gick extra tidigt för att inte stöta på M och på vägen hem gick jag en omväg för jag inte skulle träffa honom på vägen hem. Ni tycker säkert jag är fånig men det struntar jag i! Fick en skön promenad i det sköna vädret iaf, vad ju därför jag gick längre!! :P Mission complete! Måste nog gå snart så jag kan hämta bilen vid stationen så jag kan köra Jolin hem så slipper jag gå hem med M :P

Får se vad em bjuder på. Riktigt fint väder så en sväng ut ska vi väl. Fick i uppdrag av T att gå och lämna lite böcker så det får vi väl göra. Sen måste vi köpa en ny pump för den andra är paj. Då har jag ju lite att göra, skönt :)

Nu ska det fixas lite mat innan det är dags att hämta bilen.


24 augusti 2009

Bagarberta!

Det blev lite bullar iaf. Riktigt goda med. Dock brände jag en plåt för jag satt och kikade på youtube :)
Hittade ett kul klipp som jag blev nostalgisk av. Youtube är fan bäst, finns allt där.
God natt!

Slav!


Medans degen är på jäsning tvingar Jolin mig att pärla. Tycker inte det är så kul men en bil blev det iaf. Nu vill hon inte pärla mera. Yes!

Pappa fixar.


Plättar såklart! :)

Lugn.



Jahapp då sover Jack gott och jag intar dagens första kopp kaffe. SÅ gott! Har börjat kolla på Dexter som min svärfar och Jocke rekommenderat. Har velat titta på det innan men inte riktigt kommit till skott. Har dock bara sett 1½ avsnitt än men jag tror det är en serie jag kommer gilla. Ska bara ha tiden att kolla ikapp tre säsonger bara :)

Blir en sväng till biblioteket sen eftersom jag måste lämna tillbaka en dvd som Jolin lånade sist. Blir till och handla också. Får se om jag köper saker så vi kan baka bullar, Jolin har varit sugen att göra det ett tag nu. Vi får se hur humör och ork är på eftermiddagen sen. Men nu, DEXTER.

23 augusti 2009

Härlig dag i djurparken.


Jolin var inne och klappade marsvin.


Jolin mockar skit. Ville få mig att göra det med men det hade jag ingen lust med :)


Jolin hoppar på stubbar.


Therése med sin feta mjukglass. Hon orkade bara halva så jag fick hennes halva plus mig egna. MÄKTIGT! :D

Jolin och Jack fikar lite

Jolin satte sig i nått bajs så hon hade en fet fläck i röven :)

Här är en av dom fula björnarna vi såg.

Den andra fula björnen :)

Jack myser på barnens zoo.

Som sagt, hade en härlig dag i djurparken. Blir nog film ikväll då alla är helt slut :)

Hehe


Blev skånes djurpark iaf. Underbart väder!

Sovmorgon!

Tack Jack för att jag fick sova till 6:00! Dock kändes det som 5:00 men iaf, känslan att klockan var 6 var skön :) Idag blir det nog lugnt hoppas jag, nu är det ju iaf städat och fint här. Kanske en sväng till Skånes Djurpark (fast det kommer bergis T dissa) hade varit skönt. Eller så tar jag dom själv i veckan nångång. Tror dom bara hade kaninklappning och sånt Augusti ut så det gäller att passa på. Är karneval i Perstorp annars så jag tror dom har lite karuseller inne i byn. Vi får se när frugan vaknar om det blir något.

Jolins kalasbesök igår hade väl gått rätt bra. Hon hade börjar gråta lite när föräldrarna frågade om hon ville ha tårta. Hon tycker ju inte om tårta. Hon brände sig lite på brännässlor med men hon fick plåster så det gick över rätt fort.

Nu kurras det i maugen så det får bli frukost nu.

22 augusti 2009

Halva dagen har ju gått!

Herregud! Timmarna springer ifrån en. Har dock varit flitig idag. Städat hela lgh, torkat av och dammsugit. Ser riktigt trevligt ut nu så om ni ska passa på att hälsa på får ni göra det NU för om nån dag är det lika skitigt igen :). Jag fick nått ryck och började svabba av på toaletten. Sen hörde jag T fnissa framför datorn så då skällde jag på henne att hon måste sätta fart och göra något hon med. Nån måtta får det vara faktiskt! :)

Om några timmar går Jolin och T på kalas så då blir det bara Jack och jag hemma. Ska bli skönt att tjejjerna är borta så kan vi grabbar göra nått kul istället. Vad det blir jag har ingen aning om :) Lite sugen att baka något gott men har nog inte orken idag. Luften gick ur mig efter städningen. Snart vaknar nog Jack så jag ska vila mig lite till i soffan.

21 augusti 2009

Trötter.

Nu har första veckan gått som pappaledig och den har gått väldigt fort tycker jag. Iofs har det hänt mer denna veckan senaste halvåret. Känns det som iaf :) Nu kommer det vara lugnt innan det blir dags att packa ner allt i lådor. Valde tapeter och golv idag. Även om man bara fick välja från en viss kollektion från Boråstapeter så kunde vi ändå enas om vilka vi skulle ha i alla rummen. Ska bli intressant och se hur det blir sen. Tror det kommer kännas rätt fräscht iaf. Var och tittade i lägenheten idag också. Tyckte den kändes mindre nu än förra gången men det är väl kanske för man var så inställd på att den skulle vara JÄTTEstor. Ok den är jävligt stor men jag tror ändå att vi kommer trivas där. Om inte annat blir man väldigt inspirerad att bo där när hon som bor där nu lovordar allt bra som finns i närheten. Massa bra dagis, öppna förskolan som ska vara så bra, innergården håller på att bli fin och grannen ska tydligen ha barn i både Jolin och Jacks åldrar. Kan ju inte bli bättre. Så nu är det bara att vänta och vänta som gäller.

Vi var en sväng till Nova i Lund idag också. Stort köpcentrum som det bara är 5 minuter med bil till snart. Köpte en present som Jolin ska ha med sig imorgon när hon ska på kalas. Första dagiskalaset! Så nu börjas det med att man ska bjuda hela dagis när man fyller. Får väl se hur det blir när Jolin fyller för vi kommer bo i Lund då men hon kommer vara hemma med mig då. Kompisarna från Perstorp kommer kanske ner får man hoppas.

Imorgon får jag sovmorgon! Halleluja!! Ska dra mig lääääääääääänge! :)

Hm

Snart borde Jack vakna. Måste ju hämta Jolin på dagis! Skönt för honom att sova iaf, han behövde det verkligen. Har pillat på designen igen, får se om jag gillar det eller inte. Känner mig lite fjortis som håller på men vafan :) Just ja! Måste ju fixa mat!!

Silence is golden.

Har lämnat av Jolin på dagis och Jack sover. Det är TYST! Ingen som skriker eller vill ha uppmärksamhet. Jag börjar förstå T som vill ha tyst och lugnt ibland. Dock dröjer det inte länge innan jag måste slå på lite musik ändå. Kan inte leva utan musik :) Blir mycket John Mayer idag med. Passar perfekt en sånhär mulen fredag. Eller vad säger ni?

Önskar jag kunde spela gitarr som honom. Han är så GRYM!

Idag blir det Lund och välja tapeter och golv. Ska bli riktigt kul att få en helt
fräsch lägenher när vi väl flyttar in. Skulle få flytta in i slutet av Oktober.
Vilket passa bra eftersomT har höstlov då. Allt ska göras nytt utom golv i
sovrummen typ. Nytt golv i hall och kök. Tapeter överallt. Sa upp vår lägenhet
igår så nu är det på riktigt fast det inte känns så än. Bara lite med dagis
att fixa till. Men det tar vi sen. Nu ska jag ta vara på tystnaden med
lite mer musik :)

GAH! Det blir ju helt galet så fort jag lägger in nått från Youtube. Blir tokig!

20 augusti 2009

Gott!


Nybakta scones och ett gott te till är inte helt fel såhär på kvällskvisten. Kan rekommendera twinings söder te. Riktigt gott, lite fruktigt men inte för sött.

Gött


Slipper man gunga också. Får lära Jolin diska snart med. ;)

GAH!

Förra inlägget blev helt konstigt och jag vet inte varför riktigt. Går väl att läsa ändå hoppas jag :)

Clarity!


Denna var väldigt poppis i usa när vi var i Las Vegas och gifte oss. Blir lite nostalgisk :) Otroligt bra och skön låt med.
Idag har jag hunnit med en del redan. Diskat, lämnat på dagis, storhandla, ringa LKF,
ringa hon som har lägenheten nu och nu är jag inne på andra koppen kaffe. Vi ska ner till Lund
imorgon och välja tapeter och nytt golv. Hoppas dom har några tapeter som är ok så man slipper köpa
en massa nya. Färgerna kommer gå mycket i vitt, ser fräshast ut och man tröttnar minst på det. Blir nog att vi
sover över också. Ska kolla på lägenheten en gång till också. Det ser jag verkligen fram emot, man har glömt
mycket hur det ser ut. Sen ska det bli kul att få säga "fan va stor den är!" en gång till :) Blir kanske kanske kanske
bio på kvällen med.
Idag är det tokvarmt igen. Dom hade varit ute på dagis hela dagen. Riktigt skönt för dom att få springa av sig lite.
Ska inte göra samma tabbe som igår och ta en lång promenad med en cyklande Jolin bredvid. Idag blir det lugna
puckar istället :)

19 augusti 2009

Skönt!


Jack börjar tycka det är ok med gåvagnen! Thank god säger min rygg. :)

Damn girl!

Varit och lämnat Jolin på dagis och Jack sover. Så nu skulle jag ju vila eller hur var det? :P Har inte tid att sova när det finns så mycket man kan göra istället.

Jolin har sin bästa kompis E på dagis och hennes pappa är också ledig nu. Jag kom ihåg när jag var hemma med Jolin så tvingade E:s mamma mig och hennes man att träffas och fika bara för att barnen skulle få träffas. Då gick iofs inte E på dagis men det gjorde Jolin. Han och jag har verkligen inget gemensamt mer än barnen så det var alltid krystat deluxe när vi träffades. Men vad gör man inte för barnen? Så idag när jag körde Jolin till dagis med bilen så såg jag E och hennes pappa gående mot dagis men dom hade en bit kvar. Jag tryckte lite extra på gasen så jag skulle hinna lämna Jolin innan dom kom fram. Var inga problem att lämna Jolin rätt snabbt. Tar hissen ner och öppnar ytterdörren och självfallet så ska dom gå in. Jaja tänkte jag. Sa hej och han sa hej tillbaka sen blev det tyst. Fick krysta fram "Nä, jag och Jack ska åka och handla" sen sa jag hej då typ. Så pinsamt tycker jag när det blir sån tystnad och ingen har något att säga. Men nu går båda barnen på dagis och Therése brukar träffas med mamman ibland så jag känner att jag behöver inte lägga ner någon energi på det. Skönt :)

Börjar bli dags att laga mat innan jag ska hämta Jolin. Hon brukar vara så hungrig efterråt.

Dagens låttips!


DAMN GIRL!

Tidig morgon.

4:45 var klockan när jag tittade på den. Jack hade bökat runt ett tag då redan. Var bara att stiga upp. Han verkar ha ont i tänderna, vilket inte är konstigt eftersom det är 3st som växer sammtidigt. Han fick lite alvedon efter en stund sen somnade han om en 30 minuter iaf. Jolin ville stiga upp vid 5:00 för hon ville se vad Jack höll på med. Tyckte det var lite tidigt så hon var kvar i sängen till 5:40 iaf. Jag är riktigt trött idag och när jag är trött så blir jag väldigt lättirriterad. Hoppas jag kan vila lite sen när Jolin är på dagis.

Dags för frulle!


18 augusti 2009

Jahapp.

Då är alla papper påskrivna och ska bara skickas in så är lgh vår. Den där härliga känslan har fortfarande inte infunnit sig, kommer nog med nycklarna. Det är mycket som ska göras på lgh och det var visst inte säkert att dom skulle hinna innan vi flyttar in. Tydligen många i kö på renovering. Känns inte alls kul om man måste flytta in och sen några veckor ska dom börja tapetsera och slipa golv osv. Ska kolla upp lite hur det kommer bli. Antagligen kommer vi åka ner till Lund ev. på fredag och titta lite på tapeter. Hade inte suttit fel att gå på premiären av Tarantinos nya film heller. Vi får se hur vi styr upp det.

Har börjat ragga folk till jul för tydligen ska vi ha det detta året. Förstår inte varför?! :) Hade varit riktigt kul om folk från Västerås kunde komma ner. Hoppas kan man alltid.

Nu måste jag sova, väckarklockan Jack brukar ju vakna 5:20 så det gäller att vara redo.

Så skönt.

Jack har snart sovit 1½ timme. Riktigt skönt hemma nu. Har hunnit tvätta, hängt upp den, duscha, raka mig, internetta nån timme minst, diskat. Hinner rätt mycket bara barnen sover som dom ska :) Ska snart vispa ihop lite pannkakssmet så Jolin kan äta pannkakor i bilen eller när vi kommer fram til Lund. Svänger förbi svärfar så han följer med och tar hand om barnen medans jag fixar med papprerna. Riktigt skönt att kunna ha någon som tar hand om barnen en liten stund bara. Det kommer vi kanske utnytja en del när vi flyttat sen :)

Jag har fortfarande inte smällt att vi ska flytta till Lund. Kanske sjunker in när man står där med nyckeln i låset. Kommer bli så himla bra att bo där! Vad jag längtar!

Hinner nog med en kopp kaffe innan Jack vaknar. Eller inte, nu vaknade han. Dags för mellis!

Skriva papper.

Nu har jag tjatat om att "snart är det måndag" bla bla bla. Nu kommer jag väl tjata om att det snart är oktober :) Ska iaf ner till Lund idag och skriva papper och få lite info på vad som ska göras med lgh. Den var väldigt sliten så det är ett och annat som LKF skulle göra. Sen gäller det att komma fram till vad man ska ha för tapeter och dylikt. LKF har ju några standard som jag antar är rätt fula så antagligen köper vi egna som dom får sätta upp. Känner att jag varken har lust eller tid att tapetsera med två barn runt benen. Kom ihåg hur mycket man svor när man var själv hemma oc pulade. Nä tack, när det finns andra som kan göra det så mycket bättre än jag själv så kan väl dom få göra det. Sen måste vi nog handla lite möbler. Kommer ju bo nästan dubbelt så stort som vi gör nu. Så kan säga redan nu att vi önskar oss presentkort på IKEA/ILVA i födelsedagspresent och julklapp.

Jack sov lite bättre inatt men jag hade svårt att somna om efter han ätit välling. Lite trött på nu morgonen men det går nog över.

"Patrik, vill inte du ha kaffe?". Nu vill T ha kaffe så bäst man sätter på det. :)

17 augusti 2009

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!



F ringde när jag skrev det förra inlägget men ville inte sudda ut allt jag skrivit :)

Det är grönt, det är klart, VI SKA BO I LUND FROM 1 OKTOBER!!!

Hur sjukt är inte det på en skala då? Och vi fick den som vi allra mest ville ha. 5:an. Kan inte fatta det än. Bara börja packa snart då. Usch usch. Ni får gärna skriva upp er om ni vill hjälpa till att flytta eller inte :)

VI SKA BO I LUND!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Denna eviga väntan!

Jaha då är det måndag. Ringde till LKF imorse (efter jag lämnat Jolin på dagis och nannat Jack). Då kunde man inte få tag i F på LKF för hon kom in vid 9:30. Jaha, vänta lite till. Ringde sen och fick svaret att vi får den lägenheten vi hade som första val (5:an) men hon skulle kolla upp med T:s jobb innan det var helt spikat. Så nu väntar jag på svar och telefonen vägrar ringa. Hon sa att det säkert är inga problem men iom att det inte är 100% så kan jag inte glädjas än. Svårt ändå att fatta att vi är så nära en lgh.


16 augusti 2009

Filmtips!



Tittade precis klart på "The last house on the left". Det är tydligen en remake på en gammal film. Görs det nya filmer nuförtiden eg? Den var iaf väldigt spännande. Hade svårt att sitta still i soffan stundtals. Trodde först att det skulle vara en kass skräckfilm-a-la I know what you did last summer. Men denna var så mycket mer. Vill man se en riktig nagelbitare så ska man se denna. Kan inte säga om den var bättre eller sämre än orginalet för den har jag inte sett.

Om drygt 11 timmar ska jag ringa och fråga om vi får någon lägenhet. Ska bli spännande och se hur man drömmer inatt :)

God natt till alla som kommer sova gott inatt. Jag kommer bergis inte göra det.

Grilla!


Grillat ute är det bästa som finns! Snart måndag! :)

Tomorrow


Ja jag vet jag är tjatig :) Snart bär det av till Lund.


15 augusti 2009

Oj det gick fort!

Nu har jag suttit här och spelat en massa TF2. Timmarna bara försvinner, men kul är det! SKulle ha haft fikagäster idag men det blev inget av med det. Känns helt ok ändå, skönt att inte göra något speciellt. Imorgon blir det Lund och sälja saker på loppis. Ska bli skönt att åka ner dit. För min del börjar Lund kännas mer och mer hemma. Kan ju bero på att jag bodde där nästan en vecka alldeles nyss. Snart måndag och svar på om vi fått lgh eller inte. Jag tror att vi fått någon eftersom dom ringde mitt jobb men jag vågar ändå inte ropa hej. Hoppas stenhårt på 5:an fortfarande bara :)

Börjar bli dags att slänga sig i sängen. Docl jag som ska sova lite längre imorgon men det blir ändå att man går upp skapligt. Speciellt om vi ska iväg med.

MJ!

http://www.eternalmoonwalk.com/ har jag och Jolin fastnat på. Riktigt rolig idé! :)

Uj.

Halva familjen har sovit riktigt dåligt inatt. Det måste ha varit fullmåne eller nått. Var längesen som jag vaknade så mycket som jag gjorde inatt. Jack vaknade också flera gånger. Det får gå iaf.

Tittade på "Adventureland" igår. Den var sådär men musiken i filmen var bättre. Cure och Judas Priest. Det som också var bra var att Kristen Stewart var himla snygg i den. Gillade inte henne så mycket i Twilight men i denna var hon riktigt fin. N får jag väl skit av frugan :)

Mat till Jack!


14 augusti 2009

Färdig!


Blev helt ok. Nu ska jag ha kaffe. :)

Hm

Nu dök visst mitt inlägg för några dagar sen upp bara sådär. Skumt :)

Mm


Nu slickas skålen ren och slickepotten. Får se om det blir några kakor. :)

Skål!


Rast! Gud så skönt. Mina senaste dagar har minst sagt varit hektiska. 3 dagar kvar med jobb sen ledigt! Tittade på den stora lgh igår. Den var verkligen gigantisk! Läget var perfekt. Området i sig var inte det bästa men det är laget på lgh som gör att man vill ha den. Får veta nästa måndag om vi får den. Kommer bli en jobbig helg känner jag. :) idag lyckades jag missa bussen också. Så himla typiskt. När jag satt och väntade kom en alkis och pratade. Var lite tragiskt det han berättade. Alkohol kan verkligen förstöra familjer. När han väl gick kom svärmor efter en stund och blev paff när hon fick se mig. Skulle ju vara på jobbet. Nåja. Svärfar kommer och hämtar mig efter jobbet, ska titta på 4:an vi fått erbjudande om. Ska bli intressant även om det tar emot lite. Är ju 5:an vi vill ha. *suck*

Halvtid.

Då har väl halva första dagen gått. Har gått riktigt bra tycker jag. Jack vaknade tidigt som vanligt men det kändes ändå ok att gå upp. Lekte lite och sen var det dags att sova. Gick ut en sväng sen. Jolin tog sin cykel och jag Jack i vagnen. Jolin fick ett mindre utbrott för hon ville ha en större påse cheeseballs än den lilla jag plockade i korgen. Gick över rätt fort då hon valde ostbågar istället. :) Lagade mat sen, båda barnen väldigt trötta och skrikiga. Nu tittar Jolin på Madicken och Jack sover. Jag kollar runt på lite recept på cupcakes. Vet inte riktigt vilka jag ska göra men jag tror det blir något liknande kärleksmums. Hoppas på fikabesök imorgon så man måste ha något gott att bjuda på då :)

Försöka diska lite innan det är full fart här igen.

Usch vilket tråkigt inlägg! :)

13 augusti 2009

Hell yeah!




"Timmen är slaaaaaagen.... nu slutar vi för dageeeeeeeeeen" Go Anna Book! :)

Jag var SÅ glad att sluta jobbet idag. Inte bara för att jag ska vara pappaledig utan också för att LKF ringde och pratade med min chef. Min chef kom och gav mig telefonluren. "jaha?!" tänkte jag. Den som var i luren var från LKF och sa att jag glömt fylla i hur mycket jag har i årslön. MYCKET konstigt tyckte jag eftersom jag är rätt så säker på att T fyllt i allt iom att ansökan kan borträknas om man inte lämnat in den rätt ifyllt. Jag sa vad jag har sen ville hon inte prata mer med mig. Sen berättade chefen att hon från LKF frågat henne en massa om jag hade fast tjänst osv. Chefen sa också till henne att ska jag kolla upp allt det här så är det bäst att Patrik får lägenheten. Då hade hon från LKF skrattat och sagt att "han ligger bra till". Vafan betyder det då?! Bra till som att man ligger trea i kö eller att man har fått något. Blir inte klok på det här. Hade hellre inte veta nått än att man ligger bra till. Så nu känns väntan till måndag otroligt lång. Jag vill veta NU!!!

Väldigt mycket lgh i våra huvuden nu men det får alla stå ut med. Skulle betyda så otroligt mycket om vi fick napp.

Imorgon ska jag nog inte göra så mycket, kanske storhandla med barnen. Spännande! :P

12 augusti 2009

Sova

Sova, äta frukost, jobba, sova, jobba.

Mitt liv i en dag till sen ska jag njuta med barnen!!

Fast nu... SOVA!

Home sweet home.

Hemma i Perstorp igen. Känns skönt att träffa familjen. Tror dom har saknat mig iaf :)

Nu på morgonen åkte T till sin första jobbedag. Hoppas det går bra för henne. Jag och barnen ska ta oss till Lund för jag jobbar ikväll så vi måste ha barnvakt. Men det blir bara en natt så kör vi hem igen efter jag jobbat imorgon. Tror inte jag har förstått att jag inte ska jobba (jo mina helger) på 4 månader. Det är ju helt sjukt eg :) Ska bli riktigt skönt. Idag ska jag lämna in lägenhetslapparna till LKF, sen är det bara att sätta sig ner och hålla tummarna.

Någonting är väldigt fel på min lina, allting går jätteslött. Hoppas det bara är tillfälligt.

Frukost!

10 augusti 2009

Vafan!

Skrev ett långt inlägg på jobbet men det har visst försvunnit i cyberspace! :( . Kollade 4:an idag med T:s föräldrar. Inte helt fel att bo i den heller. Bara tacka ja och hålla tummar.

Dags att sova!

08 augusti 2009

Jobbig dag.

Hade en riktigt jobbig fm på jobbet. Inget gick som det skulle och alla var allmänt jobbiga. Em var bättre och lugnare. Kom hem till svärföräldrarna vid 21. Sen fastnade jag och svärmor framför wii:et. Lite kul :)

Imorgon ska vi kika på 5:an. Ska bli riktigt kul.

Nu väntar sängen på mig.

07 augusti 2009

Lever på hoppet.

Ingen har väl undgått att vi fick inte en men TVÅ erbjudanden om lgh i Lund idag. Det roliga var att T pratade med LKF (som vi står i kö hos) bara 10 minuter innan posten kom. På dom lät det helt hopplöst. Det var två stora lgh med. En 4:a på 106kvm (tror jag) och en 5:a på 134kvm eller nått sånt. 5:an är såklart intressantast men skulle vi få 4:an tackar vi såklart inte nej. Det gör vi ju inte i vilket fall. Ska bli spännande och se hur det går. Jag tror dock inte att vi får någon men nu börjar vi få erbjudanden så man är ju närmare en lgh än innan.

Var hemma hos T:s syster och grillade idag. Så himla gatt! var det :) Annars kommer mina dagar vara jobba, sova, äta, skita i en vecka nu. Går väl det med. Snart dags att sova!

06 augusti 2009

Svetten lackar.



uj uj, är så satans varmt i lgh nu. Eller så är det för att jag har spelat TF2 i några timmar och värmen från skärmen kanske svettar ner mig. Vad vet jag :)

Haft en skön dag idag, varit hos T:s systerssambosmamma. Har en liten trevlig stuga utanför Hässleholm. Blev inte alls mindre sugen att skaffa en egen stuga när man var där. Lugnet infann sig direkt när man kom dit. Hon hade en fin fontän som porlade vatten helt avslappnande. Jolin och jack sprang i vattnet från slangen. Även om det var iskallt vatten så var det inga problem för dom. Riktigt skön dag iaf.

Imorgon blir det Lund och fira J som har fyllt år. Sen på kvällen är det jobb för min del. Sista dagarna nu innan ledigheten. Känns rätt skönt faktiskt :) Ska bli skönt att åka runt och fika hos alla fikaproffs som finns :)

Nu är det Breakin Bad som gäller sen sova. Imorgon är det min sovmorgon!! Yiha!

Å nej å nej Å NEJ!!!!!!!

Just när jag skrivit mitt andra inlägg och blir nostalgisk så hittar jag att dom ska göra en remake på Footloose! Första å nej. Den som ska spela huvudrollen (Kevin Bacons roll) är han den snygga från Gosspi girl, Å NEJ!!!!!!!!!!!! Då är det DEN filmen alla unga kommer minnas och inte orginalet! När fan kan dom börja göra nya filmer och inte remakes på massa klassiker! Å NEJ!!!!!!!!!!!!!!!

Nostalgisk.


Det görs verkligen inte sång här musik och sånna här filmer nuförtiden.
Jag undrar vad våra barn kommer minnas från när dom var små. High school musical eller? :)

Ledig idag och väntar lite fikafrämmande på em. En som vågar sig på att smaka på våra cupcakes.
Idag måste dom verkligen ätas upp för dom börjar se lite trista ut.

Min blogg beter sig lite underligt nu så jag skriver mer sen.

05 augusti 2009

Verkar fungera nu.

Efter mycket pillande och byte hit och dit så verkar det fungera att kommentera igen. Utseendet har ingen betydelse utan det är innehållet som räknas. :)

Ikväll blir det jobba, soligt ute men har ingen direkt lust att gå ut. Börjat läsa andra boken om Sookie Stackhouse. Första boken var säsong 1 så jag vet inte om jag vågar läsa hela bok 2 innan säsongen är slut i usa :) Dock är ju nån person inte alls med i boken som är med i serien och Lafayette är död så det är inte alls som i serien ändå.

Vaken Jack betyder matdags! Redan ätit en cupcake med, SÅ goda! :)

04 augusti 2009

Problem?!

Verkar vara en del som har problem att kommentera. Jag vet inte riktigt varför det inte går. Har ändrat lite olika mallar så det är kanske därför. Hojta till om det inte fungerar fortfarande så får jag ändra tillbaka till den första jag hade.

Våra cupcakes blev svingoda btw. Så kom över och fika om ni ska hinna få ett smakprov :)


My girl wants to party all the time...

Tack vare min vän Sarah så har den här låten gått hela dagen i olika mixar. Så himla bra!!!

Denna svänger på riktigt bra med!

Idag har hela familjen varit Leila. Vi har bakat cupcakes så hela kylen är full. Vi kom på att dom nog inte håller så länge (tänkte ta med till fredag då J ska firas) så vi försöker bjuda hit folk för fika. Vilket inte är det lättaste :)

Måste bara rekommendera http://www.yearbookyourself.com/ Dom flesta har säkert varit där innan men nu har dom fått in nya bilder plus att man kan vara flera stycken på samma bild. Så himla kul är det!

Cupcakes


Här bakas det. :)

Min egna Leila.



Igår kokade T svartvinbärssaft av vinbären vi plockade i Blekinge. Den blev riktigt god faktiskt. jag brukar inte gilla sån saft men denna slinker nog ner :)

Idag blir den en såndär dag man inte gör något speciellt. Rätt skönt med inga planer men jag antar att T vill göra något. Vi får se vad dagen bjuder på.

Frukost till barnen står på tur iaf.

Oh suzi.

Önskar att jag kunde dansa så bra :(

03 augusti 2009

Oj!


Vilka påsar jag har. Haha. Var riktigt segt att gå upp när klockan ringde 05.00. Sovit lite oroligt inatt, tycker jag själv iaf men fråga inte t för hon säger alltid emot. :) gårdagen var helt underbar med djurparken. Fast det nått varade bara till vi träffade på Jolins kompis. Då skulle dom springa runt och inte lyssna på oss vuxna. Det blev till att sära på dom till slut. Dock red Jolin på häst för första gången i sitt liv. Hon gillade det väldigt mycket. Jack var inte heller så jobbig med sitt gående, satt mycket på marken och var nöjd med det. Tack sa våra ryggar för det. :) slut på rast!

02 augusti 2009

Utflykt!


Står och steker pannkakor som vi ska ha med oss ut till skånes djurpark. Svårt att stanna hemma när det är så fint väder. Det som är så bra med skånes djurpark är att har man betalat en gång så går man in gratis resten av året. Perfekt för en tunn plånbok. :)

01 augusti 2009

Home sweet home.



Nu har vi kommit hem från Blekinge. Har haft det riktigt trevligt måste jag säga. Vädret varit på topp och sällskapet bra. Vi har hunnit med att blocka smultron, grodor, vinbär och ogräs. Det som är lite jobbigt är att Jack tvunget vill gå mest hela tiden och det kan han inte göra utan att man måste hålla honom i händerna. Ryggen får sig en riktigt omgång varje gång och han blir ledsen så fort man sätter ner honom. Nu börjar man önska lite att han ska gå själv men jag vet att när han väl börjar gå själv så önskar man att han var still :)

Imorgon blir det inte mycket gjort tror jag. Ska väl fixa till lite hemma, kanske grilla nått på kvällen och ladda inför mina sista jobbardagar dom kommande 2v. Ska bara vara ledig 2 dagar av 11 dagar så det kommer bli tufft. Men jag har ju en rejäl ledighet sen så det är bara att bita ihop.

Belle, var är du?


Igår hittade Jolin två grodor som hon döpte till Belle och ariel. Hon ville ha dom med i sängen men det fick hon inte av olika praktiska anledningar. Så idag efter frukost ville hon ut och hitta Belle. Efter en del letande säger jag: titta Belle! Jolin fångar upp grodan och säger: det där är inte Belle, det är ariel. Hur kunde jag se så fel? :)