23 september 2010

Hurra!


Idag blir vår blivande rockstar 2år! Vart tar åren vägen eg?

16 september 2010

Torsdag.

Torsdag idag och veckan börjar gå mot sitt slut. Sjukt vad tiden går. Jag är ledig nu ons-fre så jag har passat på att bara inte göra så mycket alls. Dock får jag lite panik över att jag inte gör något alls när jag eg borde göra en massa. Men ändå känns det skönt att inte göra något alls. Ja ni fattar? :) Helgen kommer jag iaf spendera på jobbet så då slipper man tänka på vad man ska hitta på.

Händer inte så mycket spännande i mitt liv för tillfället. Det är sova, dagis, jobb, dagis, sova hela tiden mest. Men nästa vecka börjar Lunds filmfestival så då ska jag se några filmer. Sen blir Jack 2år så det kommer bli kalas. Kiviks äppelmarknad är nästa helg så det ska vi nog också på. Men allt händer i nästa vecka så det är bara att gilla läget.
Nu vill jag ha kaffe! :)

15 september 2010

Fika!


Jolin är sur för att hon måste dela med sig av sin kladdkaka. Such a 4-åring. Men annars är det trevligt. :) ska hem och spela move sen.

13 september 2010

Trevligt!


En liten gåta på glasspinnen var ju lite kul faktiskt. :)

12 september 2010

Ho Ho? *ropar*

Då har det gått en vecka sen jag skrev något senast och mycket beror på jobbet i vanlig ordning. Denna veckan har varit extrem då jag jobbat natt och dag och kväll hit och dit. Men nu har jag haft 3 hela dagar ledigt och vila upp mig så nu är det nya krafter som väntar inför nästa vecka.

Idag var vi en sväng till Skrylle och gick en runda i spåret där. Det var riktigt härligt väder idag och barnen skötte sig bra. Hittade mycket svampar men det var mest såna knallröda med vita prickar på så det blev inte mycket plockat. Vet inte om det är säsong för Trattkantareller som vi "brukar" plocka än. Får kanske bli en sväng uppåt skåne och se om vi hittar något.
Jolin håller på att göra sig fin för att gå på 5-års kalas. Det är superviktigt hur många tofsar och spännen man har i håret. Hon blir väldigt fin iaf och har sin finaste blåa klänning på sig.

Nu är det kaffedags!

Jack, vår lilla klätterapa.

Jolin glad att vara i skogen.

08 september 2010

Gratis är gott.

Hittade en rolig sida där man kan samla poäng och få gratis godis. Vem vill inte det? :)

Klicka här! -> Gratis godis

:)

05 september 2010

Söndag igen.

Då har man dragit sitt strå till stacken för denna helgen. Blev lite ändrade planer vad det gäller att jobba så jag slapp jobba ikväll och jobbade på dagen istället. Det var rätt skönt faktiskt.
Vi var på Östra Torn-dagen med jobbet och det var riktigt trevligt. Var loppis, godisregn och så var det några ungdomar som spelade musik. Dom totalslaktade Blitzkrieg Bop med Ramones men måste ändå ge dom cred för att dom vågade spela iaf. :) Det kom fram en tant till mig och frågade om jag kunde hjälpa henne med en sak. Frågade vad det gällde och då svarar hon att jag ska prova en skinnjacka för jag hade "samma kroppsform" som hennes man och han var inte med. Vet inte om jag skulle ta det som en komplimang eller inte men jag fick väl glatt? ställa upp iaf. Slutade ändå med att hon köpte den.

Imorgon är det fri dag på schemat och inget dagis för barnen så vi får se vad vi hittar på.

Måste också rekommendera en tv-serie som jag precis så sista avsnittet på. Den heter Community och handlar om en studiegrupp som ska lära sig prata spanska. Men det blir inte så mycket av det. Låter inte så kul kanske men den är riktigt rolig.


Trailer för "Community".

03 september 2010

Kom igen nu!


:)

Snacka om prisvärt!


Det var billigt! Jag tar två! :)

Fredag och ledig!

Jajjamen! Barnen är på dagis några timmar så jag är helt själv hemma. Blir säkert att jag häckar här mest hela tiden men så är det.

Vi har ju skaffat oss en inneboende för vi tänkte att det är så många studenter som är utan boende plus att det kan ge lite extra klirr i kassan. Så nu bor det en amerikansk student hos oss. Det går riktigt bra faktiskt. Det tar ett tag innan man kommer in i att prata engelska men det är ett bra sätt att träna. Han är jättetrevlig och barnen verkar tycka det är ok att han bor här med. Är tänkt att han ska bo här fram till December men vi får se vad som händer. Han sköter ju sig själv rätt mycket så det känns inte betungande, än iaf :)

Helgen ska spenderas på jobbet, så tradigt att jobba varannan helg men det är bara att gilla läget.

Igår var jag och barnen och fikade på Coffee Break inne i stan. Nu är jag kanske lite partisk för att S:s pojkvän jobbar där men jag måste nog säga att deras mocha var godare än Espresso House. Så har ni vägarna förbi Lund så kika in där :)

Nu ska jag fortsätta att göra ingenting. Det är rätt så skönt faktiskt. Ha mycket fredagsmys ikväll nu, det är ni värda!