30 november 2010

"pappa, gör flätor på mig!"


Ok då tänkte jag. Ser ut som en insekt med antenner men Jolin blev nöjd iaf. :) ska snart bege mig och lämna barnen på dagis och sen blir det möte på jobbet. Helt ok dag mao.

29 november 2010

Och kvällen kom..

Idag har jag haft en trevlig dag med barnen. Vi gick till pulkabacken och lyckades åka fyra åk innan Jack ramlade och blev ledsen och ville ha sin napp som jag inte hade med mig. Dessutom vägrade han att ha på sig vantar så det var bara att traska hem. Dock blåste det och snöade som aldrig förr så det var inte så skönt ute. När Jack tog sin middagslur så passade Jolin och jag på att spela lite spel. Känns lite pinsamt att förlora i lotto mot en 5-åring men hon är riktigt duktig på det. Ibland så låtsas man att man inte vet var paret ligger men ibland har jag ingen koll alls. :) Vi hann med att spela nått mer spel och lägga ett stort pussel innan Jack vaknade igen.

Jag drog med mig barnen i pulkorna till affären för att handla sånt som behövs. Jag köpte en "prova-på"-sats med glögg där det fanns fyra olika smaker. Vi testade den med choklad och mocca-smak. Den var faktiskt inte helt oäven fast det blev lite sliskigt när den blev kall.

Nu börjar ögonlocken att hänga på mig så det är bäst att slänga sig i säng. Imorgon blir det dagis för barnen och jag har möte på jobbet. Måste verkligen ta tag i det här med vinterdäck på bilen, blir ju olagligt på onsdag.

God natt!

"pappa, ta kort på oss!"


Självklart gör jag det. :) god morgon förresten.

28 november 2010

Första advent.


Då måste man fika med bullar och glögg. :) sen blir det jobba 12-22 igen. Ha en trevlig första advent.

27 november 2010

Dagens skörd.


Idag har jag kavlat upp ärmarna och bakat lite lussekatter och glöggbollar. Är ändå första advent imorgon. Kvällen ska jag spendera på jobbet, känns helt ok. Nu ska det provsmakar. Mums.

26 november 2010

Oh boy!

Idag känner jag mig mer seg i kolan än vanligt. Jolin har åkt på någon typ av magsjuka så hon mådde dåligt hela em/kvällen igår. Natten har varit lugn för hennes del men man har ändå svårt att sova när barnen är sjuka. Jag sov inte ens med henne för det gjorde T men man sover ändå inte djupt. Jack kom in till mig någongång inatt och väckte mig av tonerna av skönsång. Även om han låg och skreksjöng så var det rätt mysigt. Barnen är hemma från dagis idag och med tanke på hur dom yr runt nu och kivas så hade dom nästan kunna gå på dagis :)

Jag tog mig ner på bion igår även om det tog emot lite i.o.m att Jolin blivit sjuk och att det snöat hela dagen. Filmen var faktiskt rätt bra även om jag inte skulle betala fullpris för den. Det blev några "oj-nu-sket-jag-nästan-på-mig"-scener och det var skönt att den inte var så lång. Så gå och se "Devil" men betala kanske inte fullpris för den :)


Trailer för "Devil"

Antar att det inte kommer hända så jättemycket idag. Min "to do"-lista har fortfarande en hel del att bocka av men vi får se hur det blir med den saken.

25 november 2010

20 dagar senare.

Jaha då har 20 dagar gått sen jag sist uppdaterade min blogg. Det känns som det var mycket längre sen. Twitter är rätt intressant och följa men det känns lite onödigt när ingen följer en. Så jag får ge mig på att blogga igen och se hur det går :)

Snön har kommit på riktigt till Lund nu känns det som. Idag har det pudrat nästan hela dagen och eg ska man väl ut och åka pulka och så men jag har haft så mycket annat att göra. Det blev en sväng ner på stan med bilen som har sommardäck på. Inte det bästa kanske men det smidigaste, och det gick faktiskt bra att köra. Ska väl få tummen ur nångång att byta, börjar ju snart att bli olagligt.

Det är dryga 3v kvar innan planet går ner mot Gran Canaria. Med tanke på hur vädret är nu så ser jag fram emot det väldigt mycket. Mest ska det bli skönt att det blir lite ljusare ett tag och att barnen får bada. Bara att fortsätta att bocka av dagarna.

Ikväll ska jag på förhandsvisning av "Devil" på Kino här i Lund. Det ska bli kul att gå och dessutom är det gratis. Har inga större förhoppningar så det kanske kan bli bra.

Nu blir det kaffe och pepparkakor. Säsongens första påse skumtomtar är slut så pepparkakor får duga.
Väl mött!

05 november 2010

Ursäkta röran, jag bygger om?!

Jag vet att det har varit väldigt skralt med uppdateringar här men jag känner inte för att blogga längre så det kommer nog inte uppdateras mer här på ett tag. Dock tänkte jag försöka mig på det här med Twitter istället. Det  kanske passar mig bättre. Vi får se. Dock kommer jag fortsätta läsa bloggar för jag tycker det är riktigt kul.

http://twitter.com/jan0s