12 maj 2011

Crazy!

Idag öppnar Lidl sim första butik i Lund och det ligger drygt 200m från där vi bor så jag var såklart där. Jag visste innan att det skulle vara mycket folk men det var ju omöjligt att gå med en vagn där inne. Sen var det kö i alla gångarna så hälften av affären missade jag att kika på. Värsta Ullaredhysterin! Fast det slår dock inte när Netto öppnade i Perstorp för då var hela byn där. :)

Igår hade jag ledig dag så jag tog barnen till Skånes Djurpark. Vädret var ju på topp så jag har en liten bränna i pannan idag, men det var det värt. Dock såg vi inte så många djur (som vanligt när det gäller Skånes Djurpark) men barnen tyckte det var roligast att hoppa på stenar och klättra så det gjorde inte så mycket. Och jag passade på att köpa årsbiljett så man kommer in gratis resten av året.

Jag och T pratade igår lite om man vi ska göra på semestern. Kanske tälta hade varit nått? Dock måste man ha ett rejält tält och det kostade visst en slant. Sen hyra på en camping osv osv. Kom fram till att det blir nog ganska dyrt ändå. Vi har ju bokat hotell i 2v på Gran Canaria i Februari så det känns som att vi måste boka flygbiljetten snart också innan den går upp för mycket i pris. Sen när vi pratade om tältsemester så kändes det väldigt svensson att åka till Gran Canaria på vintern och häcka på en camping på sommaren. Vill ju inte vara en Svensson men det lutar mer och mer åt att vi är tvättäkta Svensson. Men, det är väl inget fel eg? :)

Nu ska jag ta vara på dagen lite.2 kommentarer:

Alltid Rött Alltid Rätt sa...

Jag kan tänka mig att det var folkstorm på Netto i Perstorp på! Tyvärr var det ju efter jag flyttat därifrån. Det behövdes verkligen något billigt efter det dyra Ica, som ofta hade för gamla varor liggande framme, och konsum. Var så elak att jag tyckte det var kul när Ica-ägaren gnällde över att Netto öppnade där :D

förvånar mig att Lidl inte öppnat i Lund innan. Det fanns ett i Älmhult innan men tyvärr lade det ner för några år sen :(

Hårtrimmer sa...

Håller med lite där. Men hittar du en bra hårtrimmer? då kanske det är värt att kolla in denna sajten lite mer extra.