17 mars 2011

Amsterdam!

Amsterdam i bilder! Nu är jag väl på fel ställe tänker ni? Ja, jag velar hit och dit hur jag ska göra med allt. Jag gillar blogspot mer än Wordpress men det finns ingen app till iPhone (än) till Blogspot. Men åas så har jag inte direkt bloggat på mobilen så då kan jag lika gärna göra det här. Eller?

Nu har vi iaf kommit hem från Amsterdam och det har varit jätteskönt att komma iväl lite på tu man hand. I början kändes det som att vi övergav barnen men det släppte så fort vi landade i Amsterdam. När vi fick sms om att allt gick bra hemma släppte det helt. Det vi har gjort är att gå runt i stan och titta på gamla hus och kanaler. Vi gick och gick så jag fick en varsin blåsa under varje fot. Men det var det värt! Vi såg Robyn också som var riktigt riktigt bra! Hade rätt höga förväntningar så jag var lite orolig att jag skulle bli besviken men det var så bra som jag hoppats plus 10 gånger till. Det var också trevligt att träffa D&J igen. Sist måste ha varit innan vi åkte till Gran Canaria så det var ett tag sedan. Verkar som att D kommer uppåt Lund nästa vecka så någon träff lär vi styra upp.

Igår gjorde vi absolut inte mycket alls. Det var skönt att bara vara hemma och hänga med barnen. Det var ju lill-lördag igår så det firade vi med lill-godis och film. Skönt att få vila fötterna med :)

Idag har jag inga direkta planer mer än att tvätta upp lite och fixa med disk och städ. Blir nog en tur ut med, om det bara kunde sluta blåsa så himla mycket. Så så ligger det till. Får klura lite mer på hur jag ska göra men det lutar åt att jag skrotar Wordpress-bloggen och fortsätter här.

3 kommentarer:

Alltid Rött Alltid Rätt sa...

Utöver Patriks skägg, som i sig är en styggelse, så är ni båda två snyggare än någonsin :)

Patrik sa...

Jerker: Alltid något du ska klaga på! ;)

Hjärtemammas sa...

Hörru Abe Lincoln.. vilka vackra bilder!! Jag vill följa med nästa gång, får jag?