25 mars 2011

Hoppla!

Jaha nu har det gått några dagar igen och jag har faktiskt varit lite ledig men ändå inte haft "tid" att blogga. Vi prioriterar ju olika eller hur? :) Nåja, häromdagen när det var härligt soligt och varmt ute blev det en tur ner till Stadsparken. Det blev det obligatoriska, leka på den fina lekplatsen och mata ankorna. Jolin var lite rädd att ankorna var närgångna men Jack tyckte mest det var roligt. På bussen ner satt vi längst bak i bussen och Jolin började läsa nått klotter som stod på sätet framför. "-Pappa! Här står det kuuuuuuuuuuuuuuuk, KUK!" Jag kunde inte låta bli att skratta. Skönt att hon inte frågade vad det var förnått iaf, det får vi allt spara några dagar.

Idag är det lönedag och det känns skönt och behövligt. Vi har tänkt åka med svärisarna till Milamässan. Vet inte om det är så mycket för barnen eg men det finns traktorer och det lär Jack gilla iaf. Alltid kul att komma iväg på något. Jag och Jolin måste packa väskorna sen för tåget går mot Västerås imorgon. En timme tidigare än planerat pga banarbete. Men det ska nog gå det med. Bara ladda dvd-spelaren och iPhonen med roligheter så ska det nog gå bra. Ok, lite papper och kritor åker väl med också. :)

Nä, ska försöka städa lite men blir man klar i ett rum så har dom dragit fram en massa i nästa. Och så håller det på så det är ett evighetsjobb. Men men, det kunde ha varit värre.







Inga kommentarer: