19 oktober 2010

Tisdagsbestyr.


Igår var det visst min födelsedag men den firade vi ju i söndags så det var inget speciellt som hände igår.

Idag har mina föräldrar åkte hem till Västerås igen. Har varit trevligt att haft dom hemma en stund. Barnen verkar ha gillat det mycket med. Nu lär det säkert dröja länge innan vi ses igen och det är ju trist.
Annat som hänt idag är att jag besiktigat den "nya" bilen och den gick igenom utan några problem. Tror aldrig att det gått så bra för mig som det gjorde idag. Så nu kan man pusta ut ett år igen. :)

Imorgon står det jobba på dagordningen och barnen ska till dagis tidigt. Vi får se hur det går med det, Jack har börjat vägra ta på sig kläder nuförtiden så man får kämpa och pula och locka för att han ska få på sig kläder. Sen att man har en tid att passa gör inte saken bättre. Antar att man får gå in med inställningen att det ska gå bra så gör det kanske det. Eller inte.

Men det bekymret tar vi imorgon. Nu ska jag snyta mig och sen gå och lägga mig.

2 kommentarer:

Stefan sa...

Nädu, nu är det dags att uppdatera lite på bloggen :-)

Patrik sa...

Hehe jag vet! Men när jag väl sitter här så orkar jag inte. Men jag gillar dock att läsa andras bloggar. Och så försöker jag mig på att Twittra istället och se om det passar mig bättre. http://twitter.com/#!/jan0s om du är nyfiken :)