23 juni 2010

Packa pappas kappsäck.

Idag tar vi det lugnt och ska börja packa och förbereda inför resan till Västerås imorgon. Rätt mycket som ska packas ner och komma med. Ska ha med vår gamla vagn också för nu har äntligen min lillasyster fått en bebbe. Det blev en HON som inte fått något namn än vad vi vet. Ska bli spännande att få träffa henne sen. 
Tror barnen behövde en lite lugnare dag idag för dom verkar rätt trötta. Dock går det inte att umgås utan att bli osams varannan minut. Så fort Jolin tar något och leker med så börjar Jack skrika och säga "Miiiiiin miiiiiiin". Inte så lätt att förklara för en liten knatt att det inte är så. Så det blir många turer på en dag.

Om två dagar är det midsommar med och det är ju helt sjukt vad tiden går. Det är väl så att efter midsommar så går vi mot mörkare tider igen. Känns verkligen upplyftande. Tycker inte att det har varit så ljust ute speciellt länge.

Nu ska det vikas lite mer tvätt som ska packas ner sen. Dock rätt sugen att slå mig ner med "Hypnotisören" istället, den är rätt spännande. 

1 kommentar:

Kaffe och Mazarin sa...

Ha en trevlig resa!:)
Hypnotisören har jag oxå läst. Den är skitbra!!!:)