17 maj 2010

Borta bra men hemma bäst.

Tåget kom fram för dom som inte trodde det. Varit hemma ett dygn nu och det känns skönt. Har dragit på mig en liten förkylning så vi får se hur illa därhän jag kommer bli.

Tågresan hem gick över förväntan. Fast det är klart, Jolin hann titta på 3 filmer innan tåget stannade i Lund. Hon var iaf lugn och nöjd och det är huvudsaken. T och Jack stod på perrongen när vi klev av och Jack blev så glad när vi kom att han sprang och gav Jolin den största kramen någonsin. Var precis som en såndär kärleksfilm, var så härligt att se. Jag fick också lite kramar och pussar. Härligt att ha familjen samlad igen.

Idag har det inte hänt så himla mycket. Barnen tog ett långt och blött bad i badkaret på fm och på em var vi ute en sväng. Solen tittade faktiskt fram på oss men den ville inte dela med sig av sin värme riktigt. Men det känns ändå skönt att våren kanske är på väg på riktigt nu.
Imorgon vankas jobb, nästan varit ledig en vecka så det är väl på tiden att man gör något för sin lön. Har bara två veckor kvar på mitt gamla jobb så det börjar kännas lite pirrigt på riktigt.

Nu ska det spelas PS3. God natt vänner och ovänner.