17 augusti 2010

Trubbel

Kom hem igår kväll och möttes av att min dator inte ville hitta något operativsystem. Höll på hela kvällen och nästan hela dagen idag med att fixa ihop det igen. Antagligen har en hårddisk dött i datorn men jag har två i den. Lite orolig för hur det är med alla bilder och så. Hoppas det löser sig. Larvigt vad man är beroende av en egen dator iaf. :)

Nu har livet börja rulla igång igen. Nu ska det hit och dit och lämna och hämta på dagis. Allt var så mycket enklare när T var hemma. Vädret har inte varit det bästa heller så man måste tänka på regnkläder och stövlar och hela kittet. Dom ringde från dagis idag och sa att Jack hade feber så jag fick gå dit lite tidigare och hämta honom. Antagligen blir det väl såhär när han varit ledig så länge. Många baciller som flyger runt. Huvudsaken att det bara är feber och inget annat. Barnen är ändå lediga från dagis imorgon så bara hoppas han kryar på sig till torsdag.

Annars händer det inte så mycket i livet. Var en sväng till Helsingör i lördags med Svärisarna och deras besök. Regnet hade uppehåll dom timmarna vi var där så det var rätt skönt. Barnen tycker ju att det är kul att åka färjan över så det är en lagom utflykt. Dock handlade vi inget starkt at dricka, har ju kvar sen förra gången :)

Nu ska det fixas mat här.

Inga kommentarer: