27 maj 2009

Onsdag.


Helt vanlig onsdag idag. Min tur att stiga upp tidigt och det var rätt lugnt. Jack har inte ätit alls inatt så man fick sova hela natten. Lyx!


Varit ute en sväng med Jolin på fm och gungade. Var lite kyligt och så. Jolin ville ha hjälp ur gungan men bara lite. Började ta henne under armarna och lyfta henne men då blev hon sur för då hjälpte jag för mycket. Satte henne ner igen och då blev hon sur för att jag inte hjälpte henne lite. Började lyfta igen och då blev hon sur igen. Ja ni förstår. Sen var det rätt kört att få henne lugn så det slutade med att jag fick släpa upp henne för alla trapporna skrikandes. När hon är upprörd så brukar ingenting hjälpa så det är lika bra att släpa upp henne. Jättetråkigt men vad gör man?

Trivs fortfarande bra med att äta efter LCHF. Var lite jobbigt igår på jobbet för min smoothie var inte direkt mättande. Så hela vägen hem på tåget var jag hungrig. Men det gick bra med lite vatten. Åt turkisk yoghurt med keso och skinkskivor sen blev jag mätt så jag kunde sova :)

Nu är Jolin upprörd igen så hon kommer säkert väcka Jack. SUCK!

Inga kommentarer: