02 juli 2009

Tacka vet jag hembränt!



Igår var jag på bio med alla barnen. Filmen börjar med att vara på engelska när vi skulle på den svenska. Blev många "men den skulle ju vara på svenska" i biosalongen. Hann väl gå 5 minuter iaf innan dom bytte språk. Efter drygt halva filmen stängdes den av och lamporna i taket tändes. Jaha, vad nu då? Antar att det var strömavbrott och reservelen gått på. Tog några minuter och sen gick filmen igång igen. Dessutom satt det några 12-åriga (gissar, frågade dom inte) killar framför mig som tyckte att man kunde låtsas sträcka sig bakot och råka tappa lite papper ner på golvet. Jag blev förbannad och kastade tillbaka pappret. Fast det kom såklart tillbaka igen. Förstår verkligen inte dagens ungdom, ingen respekt alls för någon annan. Tänk om jag skulle komma hem till dom och bara slänga papper på deras golv hursomhelst.
Allt detta till det hutlösa priset 95:-. Kan säga att jag inte direkt gillade filmen men det visste jag ju innan. Jolin var nog eg lite liten för den men hon sa att hon tyckte den var bra iaf.
Men jag förstår varför folk laddar hem filmer, slippa bli irriterad på folk som inte har vett och filmen på rätt språk. :) Aja, vad jag klagar men vafan! :)

Idag styr vi kosan hemmåt en dag tidigare än planerat. T ska på intervju igen så jag håller alla tummar jag kan på att hon får napp snart.

Nu ska Jack få lite mat.

1 kommentar:

Mysen sa...

Oj, låter inte kul alls. Jag skulle begärt pengarna tillbaka eller åtminstone en gratisbiljett. Hur som helst så var det väldigt länge sedan jag hade riktigt tråkiga bioupplevelser. I Växjö funkar det bra numera och jag går riktigt ofta på bio igen efter att ha gått kanske 1-2 gånger per år de senaste fem åren.