19 maj 2009

Avskalad.


Sådärja, nu är jag avskalad på huvudet. Tycker det är så skönt att raka av sig håret. Blir kanske inte så supersnyggt men det är trivsamt att slippa tänka på hur man ser ut i håret. Synd bara att man har som ett m som hårväxt så det är alldeles osolbränt i "bågarna". Får se till att sola lite mer helt enkelt. Svårt när man jobbar dock.

Nu börjar datorn vara sig lik igen, känns skönt att den är rensad även om det är jobbigt att isntallera. Alla kort är kvar med så nu är det kanske snart dags att fixa någon slags backup på alla. Är ju ändå 49gb med bilder och filmsnuttar som ligger på disken. Funderar på att köpa några usb-minnen och lägga in bilderna på. Borde ju hålla bättre än skivor. Tycker man iaf. Bästa är väl eg att skriva ut alla bilder men det blir en rätt dyr historia plus att rätt många procent av bilderna kan man slänga på en gång. Men det gör man inte för man vet ju aldrig om man behöver dom senare.

Har varit en lugn dag annars tycker jag. Tänkte köpa pizza på kredit ikväll så fort barnen lagt sig, barnbidraget kommer ju inte förrens imorgon. Halleluja!

Inga kommentarer: