27 november 2009

Hörde jag halleluja?

Morgonen har fortlöpt som vanligt, barnen har lekt och jag har suttit lite vid datorn. Började lite smått att städa i Jolins rum men det är verkligen mission impossible. Jag vet inte vart jag ska börja och tar jag bort något så måste hon såklart börja leka med det. Sen åker det fram igen. Soffan tar rätt stor plats i hennes rum så jag hade lite planer på att flytta ut den. Mätte och så men då blev jag en bokhylla till övers som inte fick plats någonstans, så jag la ner det projektet.

Jack blev trött och ville sova så jag testade för skojs skull (för jag trodde inte att det skulle fungera) lägga honom i sin säng, gå ut och stänga dörren. Hörde att han bökade om lite men sen blev det tyst. Efter en stund kikade jag in och han hade somnat! HALLELUJA! Utan sele och inte sitta bredvid. Så nu blir det till att göra samma sak på kvällarna med. Hade varit skönt att slippa gå med selen, speciellt eftersom det snart är dags för dagis. Drygt en månad kvar bara. Hjälp!

Varit dålig med att lägga upp bilder så nu passa jag på.


Jolin på öppna förskolan. Älskar att klä ut sig.


Jack bakar lussebullar.


No comments. :)


Min lilla hjälpreda.


Fin mustasch :)


Trött efter all lek.

Nu måste jag ta tag i däckbytandet.

2 kommentarer:

Kaffe och Mazarin sa...

Härliga bilder!!!!:) Som du har märkt har jag inte varit i närheten av er!!!:) Har haft fullt upp här hemma.... kommer innan jul!!!Ha en bra helg!!!kramiz

Patrik sa...

Det är ju så när man har semester :) T är ju ledig från 18:e dec så kanske då någon gång då?