19 november 2009

Så duktig!

Idag gjorde han det igen, Jack somnade utan sele till kvällen. Iofs var han helt slut för han sov inget på em men ändå. Inget gnäll eller nått bara somnade. Tror inte det kommer gå så lätt i vanliga fall men det känns ändå skönt att han kan somna utan selen.

Dom har bytt våran ytterdörr idag så nu har vi bara en dörr. Det är väldigt skönt att slippa ha två dörrar, finns bara risk att man slår i den ena i väggen så det blir fula märken. Vi fick ett titthål i den nya dörren och det känns också rätt bra.

Vi var en sväng till öppna förskolan på em också. Jolin älskar verkligen att vara där, och Jack med för den delen. Känns skönt att inget av barnen är speciellt blygt. Jack travar på och tar saker från folk osv och Jolin är också rätt framåt, iaf mot "fröken". Senare på kvällen sa Jolin att hon inte tycker om sitt gamla dagis för där har dom inga prinsessklänningar. Känns ju skönt att hon inte saknar sitt gamla dagis iaf. Hon pratar inte alls om Perstorp längre vilket känns väldigt skönt. Man var ju lite orolig innan vi flyttade hur det skulle gå.

Imorgon Winnerbäck. Kanske dags att lyssna in sig lite? :)

Inga kommentarer: