14 november 2009

Oh my!

Det känns som det är söndag idag men det är bara lördag, och det är rätt skönt faktiskt. Det är så underbart att M och Jolin går så bra ihop. Dom försöker bossa över varandra men dom lyckas lösa det bra ändå. Alla har åkt till Nova så det är bara jag och Jack hemma. Rätt skönt att få lite egentid även om jag bara spenderar den här vid datorn som vanligt.

Igår var vi inne en stan en sväng men så fort vi steg av bussen så började det regna! Så typiskt när det varit uppehåll hela dagen. Hann iaf in en sväng på Lagerhaus, ta en snabb fika på Espresso house och sen in på ett apotek innan det var dags att åka hem igen. Får se om vi åker in någon sväng igen, troligtvis inte.

Idag är det "Norrdagen" här på området vi bor på så det är bokat teater klockan 14 till barnen och mammorna. Jag och Jack får väl gå en sväng och titta på det andra som är. Ska vara loppis och lite annat skojs.
Det är iaf väldigt trevligt med besök och det känns skönt att man kan ta det lugnt utan att det känns jobbigt. Skönt att bara ta dagarna som dom kommer. Trist att dom åker hem snart men vardagen måste väl bli som vanligt igen.
Nu är Jack vaken så nu får jag röra på påkarna.
Hörs!

Inga kommentarer: