06 november 2009Snart gått tre veckor som jag haft mer eller mindre ont i halsen. Börjar bli riktigt störigt nu. Värst är det på kvällarna, har svårt att svälja ibland. Men det går väl över.

Vi var och köpte en Kent till mig och en till jj. Åkte ner till sw och jj:s jobb och lämnade skivan och passade på att titta på ståbräda till vagnen. Som det har varit innan har Jolin och Jack suttit i samma vagn och det har varit väldigt trångt och tungt. Slog till på en bräda och Jolin ville åka på den så fort vi lämnat affären. Så det var nog ett bra köp.
När vi satt och åt kvällsmat så ringde det på dörren. "Jaha, försäljare" var min första tanke men så var det grannen i dörren bredvid som kom med nått slags bröd. Han sa att hans mamma brukar göra sånt och sen bjuda hela trappan varje fredag. RIKTIGT trevligt var det, och gott! Påminde lite om smaken av pannkaka blandat med munksmak och en del olja. Vet inte riktigt varför dom gör så men det var ett riktigt trevligt inslag på fredagskvällen.
Kvällen börjar lida mot sitt slut, ska bli skönt att sova sen.
God natt!

2 kommentarer:

Hjärtemammas sa...

Trevligt initiativ, får jag fråga var han.. eeh mörk? Typ somalier eller eritrean? Då brukar de baka en gammal pannkaka som heter Injera och bjucka på! Gott men ändå inte.. kul dock!
kram

Patrik sa...

Ja han var mörk. Tror inte någon svensk skulle komma på en sån sak. Vet inte var ifrån dom kommer, frågade inte direkt :) Verkade mer chilenare kanske eller nått. Trevligt vilket fall. Får se om vi får nått när du är här :)