04 november 2009

Rullar fram.

Man vaknar, äter frukost, donar lite sen är det dags att lägga barnen. Det känns som dagarna är så iaf, hinner inte med. Gick bra att tvätta hos svärfar, hem igen och invänta jj som skulle hjälpa till att hänga upp tv:n på väggen. Saknades lite skruv och plugg så det var bara att ta på barnen kläder igen och åka och köpa. När vi kom ut snöade det lite lätt. Fast det övergick rätt snabbt till vanligt regn. Inte alls sugen att få snö redan för det innebär att det måste på mer kläder på barnen så fort man ska gå ut. Rätt jobbigt att klä på dom redan nu. Tv:n kom iaf upp på väggen och det blev riktigt bra. Nu ska det bara kopplas sladdar och piffa lite så blir nog vardagsrummet riktigt bra.

Imorgon måste vi nog hitta på något skoj. Gå ut en sväng eller om man ska ner på stan och kika lite. Fast vi måste nog köpa en ståbräda först för annars vill Jolin bara sitta i vagnen och det blir rätt tungt och trångt.

Igår fick jag present från T:s syster och jj (systerns sambo). Det var ett coffee card på Espresso house laddat med pengar. Sen fick jag pulver så jag kunde göra eget Chai-te hemma. Druckit två muggar idag och det är ju så himla gott.

Nu drar sängen i mig så det är bäst att följa med. Kommer säkert ändå inte sova på en gång, måste väl få något hostanfall först och sen ropar nog Jolin snart.

God natt!

Inga kommentarer: