19 oktober 2009

Das was das das.

Då har vi varit hos doktorn och Jack är frisk som en nötkärna. Hittade inga fel på honom alls (vilket jag trodde hela tiden) och det är ju skönt. Blev en sväng till "den gula affären" som Jolin säger. Netto alltså. Käkat lite nu och snart är det dags för nattrutinerna. T är på väg hem så hon får nog natta Jack idag.

Jag funderar på om Jolin redan har ställt in sig på att vi ska flytta till större. Hon har ockuperat hörnet som är mellan sofforna och har det som pysselhörna. Sitter där och klipper sönder papper och har sig. Idag dukade hon fram på matbordet med sin plastmat. Även om vi har packat ner mycket av hennes leksaker så är dom i hela lägenheten hela tiden! Ingen mening att plocka undan för det ser likadant ut efter 10 minuter igen. Jag hoppas det blir bättre när hon har möjlighet att stänga en dörr bakom sig. Tror hon sitter i hörnet på soffan för att Jack inte kommer åt där. Sen är det skönt att man kan kasta in sakerna där och sen stänga dörren :)

Fixat parkeringsplats åt oss idag med så nu ska bara annonsen på tvättmaskinen ut på Blocket. Vi får väl se hur det blir med den saken :)

Inga kommentarer: