22 december 2009

Börjar dra ihop sig.

Snart är pappaledigheten slut! Buhu!

Nu har vi varit och hämtat all julmaten. Var så himla skönt att stå och titta på alla andra som stod och plockade i och ur sina vagnar. Kan bara tänka mig hur svettigt och stressigt det måste vara. Vi fick vårat nerpackat och framkört till oss, bara dra kortet och sen bära ut till bilen. Helt otroligt underbart var det.

Mina granna lockar i håret har också försvunnit. Dock blev jag lite sur när apparaten la av mitt i allt så jag var tvungen att ladda om den. Såg precis ut som han i Prodigy med "hornen". Nåja, det lockade till några skratt iaf. Då passade vi på att gå ut och åka pulka en sväng. Jack älskade att åka pulka vilket känns bra. Han var inte alls rädd utan ville åka hela tiden. Kul!

Mina föräldrar är på ingång men jag ser att det har börjat snöa igen så jag hoppas dom kör försiktigt. Tror jag hinner börja jobba innan dom kommer.

Snälla svärmor har varit och tapetserat ett liten fondvägg inne hos Jolin så nu börjar hennes rum ta lite mer form som vi tänkt det. Bara resten kvar, men vi är på god väg iaf.

1 kommentar:

Anonym sa...

God Jul!