23 december 2009

Dan före dopparedan.

Jag och T har sovit på bäddsoffan i Jolins rum så fick mina föräldrar sova i våran säng. Har inte sovit så gott med andra ord. Fast när Jolin säger på morgonen "Pappa, du snarkade så jag vaknade" så måste jag sovit lite ändå.

Har varit och köpt det sista till julbordet så jag hoppas att inget saknas nu. Gör det det så får man snällt gå och köpa det själv. Vi saknade några stolar och som tur var hittade jag 4 stycken fina pinnstolar vid grovsoporna som bara stod. Så dom tog vi och kommer bli jättebra sen till balkongen till sommaren.

T och mamma åkte ner på stan så nu är jag och pappa själva med barnen. Tänkte steka på lite pannkakor för det kommer ändå bli så mycket köttbullar och korvar imorgon. Ska bara rekommendera den enda julskivan man behöver. Ital Skurk - Fira jul ifred som svänger skönt. Bara öppna i Spotify, har du inte det så kan du be mig snällt om en invite. Det är ju juletider trots allt!

3 kommentarer:

mimsan i E-tuna sa...

Hej Patrik!

"Hittade" Din blogg igen och tänkte att jag skulle passa på att lämna en julhälsning till Dig och Therese samt Era barn. Det var ett tag sedan. :)
Jag hoppas att Ni får en fin jul med massor av klappar och trevligt umgänge.

God Jul och Gott Nytt År!
Hälsningar
"mimsan"

Kaffe och Mazarin sa...

hej!!!
skulle du kunna tänka dej och ge mej en invite till spotify???!!
hoppas ni får en bra jul!!!:)
får höras nästa år...kramiz

Patrik sa...

Oh hej mimsan! Deeeeeet var inte igår! Tack detsamma får jag säga, hoppas du också får en trevlig jul! :)