01 januari 2010

Whip it, whip it good!Dags för ett filmtips känner jag. Var ett tag sen jag såg en bra film tycker jag men idag har det vänt. Drew Barrymores filmdebut. Var en härlig 80-tals känsla över filmen på något vis. Sen att "hon från Juno" spelar huvudrollen gör inte saken sämre. Sen ska vi inte tala om sountracket. Helt toppen så se den!

Snart dags att snusa kudden igen för jag ska jobba hela helgen. Ingen rast, ingen ro.

Jolin sa något roligt idag med. T bläddrade i en katalog över kurser man kan gå och hamnade på rubriken "Tantbalett". Då säger Jolin "Mormor är en tant så hon kan gå på det. Eller så kan hon gå på clownbalett". Så söt är hon :)

God natt och trevlig helg!

5 kommentarer:

Alltid Rött Alltid Rätt sa...

Whip it good är ju Devo! :)

Patrik sa...

Jag vet, men den var inte med på soundtracket vilket var synd :) Men se filmen, den var trevlig.

Alltid Rött Alltid Rätt sa...

Synd, den hade passat med tanke på titeln :)

Förresten när var det ni flyttade till Lund? Var Erica någonsin och hämtade sina nycklar? Såg att hon flyttat från lägenheten till hus för ett litet tag sen.

Wannabe sa...

Jerker - Nä, Erica var aldrig och hämtade nyckeln, den hänger här än. Vi flyttade för två månader sedan så allt för länge har vi inte bott här...

och ja, se filmen!

Alltid Rött Alltid Rätt sa...

Jag ska se filmen jag lovar :)

Konstig människa. Hon frågade några gånger om den så jag gav er adress och telefonnummer, för snart två år sen. Jag tycker hon borde haft problem med att den saknades när hon flyttade om inte annat.